Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mizerii? I-auzi.. vrea ieftin si bun... :))

Revenind, eu am un comp Myria de 5 ani. Si ar mai rula si acum daca n-as fi dezmembrat sursa prea mult si acum scoate ceva sunete ciudate desi am strans toate suruburile cat pot de bine... O alta cunostinta are iar un comp de la myria tot de vreo 5 ani, si merge si acum foarte bine.

Deci eu zic ca e bun. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Unul din cei mai buni prieteni ai mei are un pc Myria de cativa ani. A avut o singura problema cu el, atunci cand l-a lovit si a decuplat HDD-ul ( deci nu a fost vina pcului ). Eu zic ca merita :D

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Cu asta cred ca ar trebui sa-ti iei gandul de la Battlefield, Far Cry, Assassin's Creed, etc. Daca-ti plac astea doar pentru poveste atunci e ok, desi s-ar putea ca unele titluri noi sa nici nu te bage in seama cu Athlon X2 si R7 240...

Dar nu te lua dupa mine. Eu imi schimb configuratia odata cu primul joc care nu mai merge la "Ultra", deci nu sunt un exemplu bun. :)

Posted

Cu asta cred ca ar trebui sa-ti iei gandul de la Battlefield, Far Cry, Assassin's Creed, etc. Daca-ti plac astea doar pentru poveste atunci e ok, desi s-ar putea ca unele titluri noi sa nici nu te bage in seama cu Athlon X2 si R7 240...

Dar nu te lua dupa mine. Eu imi schimb configuratia odata cu primul joc care nu mai merge la "Ultra", deci nu sunt un exemplu bun. :)

Mersi pentru pareri! Si da, cred ca ai dreptate! dar pana la urma m-am decis si am cumparat configuratia asta: http://www.emag.ro/sistem-desktop-serioux-action-v11-cu-procesor-intelr-pentiumtm-dual-core-g3220-3-0ghz-haswell-4gb-ram-1tb-hdd-nvidia-gt-730-2gb-serioux-actionv11/pd/DZL95BBBM/    Dupa parerea mea este o configuraie buna la un pret destul de decent! Alte pareri?

Posted

Pacat... tocmai ce m-am despartit de ante-penultimul meu sistem:

Placa de baza: Asus P5E3-Pro

Procesor: Intel Core 2 Duo E8600

Cooler: Stock + Zerotherm Nirvana NV120 Premium

Memorie: 4GB DDR3-1600 Corsair Dominator

Placa video: AMD Radeon HD 5870

Sursa: Corsair 650W

Carcasa: am pastrat-o pentru mine (CM Storm Trooper)

Daca nu te grabeai, ti-l dadeam tie la 1500 RON negociabil. :)

GeForce GT 730 este o mizerie.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.