Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Acum ceva timp am schimbat providerul de internet. De la net prin modem usb am trecut la fibra. Dupa ce am schimbat netul, am vrut sa cumpar un alt calculator si am incercat sa ma conectez la internet, nu am reusit. Am chemat pe baietii de la firma , au venit cu un mic laptop si au schimbat ei ceva pe acolo (nu am cerut explicatii, nu mi s-au parut necesare pe vremea aia). Problema mea e ca acum trebuie sa introduc mereu mac-ul la network address pentru a ma putea conecta la internet.

Exista vreo alta solutie ca sa nu mai fiu nevoit sa apelez la asta mereu ?

Posted

Sa presupunem ca ti-ai schimbat deja calculatorul (din cele relatate nu-mi dau seama, vezi: "[...] am vrut sa cumpar [...]") si ca ai un Windows ca OS. Ma intreb despre ce provider e vorba... adica vorbim de fibra si filtre de MAC ?!

In fine... ai 2 optiuni:

1) Transmiti providerului MAC-ul real pentru a-l schimba in filtru.

2) Introduci MAC-ul vechi la Network Address din proprietatile device-ului de retea.

Inteleg ca ai optat pentru punctul 2) si nu se salveaza la reboot ?

Posted

Am schimbat de atunci placa de baza si implicit si placa de retea. Providerul este unul local si intr-adevar internetul e prin fibra . Si da, cazul meu e compatibil cu optiunea 2.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.