Jump to content

Recommended Posts

Posted

am o intrebare. Am un acer aspire 5715z nou. el fuctioneaza din fabrica cu vista dar eu am instalat xp si driverele date de pe un ftp neoficial de catre Acer . toate bune si frumoase. problema este ca in timp ce ascult muzica sau ma uit la un film, calculatorul agata si parca merge cu incetinitotul 1 secunda dupa care isi revine. ideea e ca nu o face f regulat incat sa fie un "patern". ce idei aveti ca ar putea sa fie. codeci, softuri video audio. Daca a mai avut aceasta problema, va rog sa imi spuneti. multumesc pt ajutor

Posted

intel pentium dual-core t2310, 1,46ghz 533mhz, 1G ram, mobile intel graphicsmedia accelerator x3100, wlan,, dvdrw. si in backround merge avg control center dar nu cred sa puna probleme ala. in rest merge un winamp, mess si un emule sau ceva lejer. nu inteleg ce ar putea fi dat fiind ca face si la audio si la filme chestia asta

• 2 weeks later...
Posted

Da drumu la un film, si la task manager... vezi daca iti zboara ramu sau procu in sus... ca sa mai eliminam din probleme. Incearca driverele de pe site-ul oficial Acer ptr audio si video

I'll take advantage while

You hang me out to dry

But I can't see you every night

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.