Jump to content

Google Vrea Un Serviciu De Stocare A Datelor Useri


PAUL-XX

Recommended Posts

Google pregateste un nou serviciu pentru stocarea datelor clientilor pe serverele companiei, care este operatorul celui mai mare motor de cautare la nivel mondial, potrivit editiei online a Wall Street Journal. Utilizatorii vor putea astfel sa stocheze pe serverele Google fisiere precum documente text, muzica in format digital, video clipuri si imagini care, in mod normal, sunt pastrate in computerele personale, au declarat surse apropiate situatiei, citate de publicatie.

Google_Foto.JPG

Fisierele vor putea fi accesate prin intermediul Internetului de pe orice computer sau dispozitiv mobil, in baza unei parole. Serviciul ar putea fi lansat in decurs de cateva luni, a spus una dintre surse. O parte din fisiere vor putea fi stocate gratuit, dar pentru un acces sporit la serviciu va fi perceputa o taxa. Un purtator de cuvant al Google a refuzat sa comenteze informatiile, dar a spus ca "acest tip de servicii reprezinta o componenta importanta a adaptarii aplicatiilor web nevoilor consumatorilor si companiilor".

Unele oferte de acest tip, precum serviciul Briefcase oferit de Yahoo, constau in accesarea unei pagini de Internet, pentru incarcarea de noi fisiere. Puterea de piata a Google si strategia de a oferi servicii usor de utilizat sporesc sansele ca serviciul de stocare online a datelor sa aiba succes.

sursa:hit.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.