Ionuţ Marian Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Hai salut. Ma numesc Ionut, am 18 ani. Sunt din Judetul Suceava, ma precis Vicov. Student la liceul tehnologic "Ion Nistor". Imi place tot ce tine de IT, gaming si vreau sa invat programare. Sociabil, tin la gluma Va salut !! Cu stima. Salut Join www.niceplay.ro Daca te-am ajutat apasa butonul LIKE.
+FML Posted December 1, 2014 Report Posted December 1, 2014 Si pe mine ma pastioneaza domeniul acesta [ + aferente ] , gaming - ul venind ulterior ca o a doua preferinta . Sunt curios , cum doresti sa inveti programarea ? Te ajuta cateva ebook - uri ?
Ionuţ Marian Posted December 1, 2014 Author Report Posted December 1, 2014 Si pe mine ma pastioneaza domeniul acesta [ + aferente ] , gaming - ul venind ulterior ca o a doua preferinta . Sunt curios , cum doresti sa inveti programarea ? Doresti sa te ajut cu cateva ebook - uri ? Astept PM. Vrea sa si lucrez in domeniu pe viitor Salut Join www.niceplay.ro Daca te-am ajutat apasa butonul LIKE.
gaby Posted December 2, 2014 Report Posted December 2, 2014 Salut si bun venit printre noi ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+FML Posted December 2, 2014 Report Posted December 2, 2014 Ti - am trimis acel mesaj cu link - ul de download + cateva sfaturi . E bine sa vezi ca sunt persoane care vor sa invete , multa bafta . Sper sa te ajute si
Khrystyan FcSb Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 www.dexcs.ml/forum cauta stafff
Recommended Posts