Jump to content

Recommended Posts

Posted

Folosesc în paralel cu Xubuntu și Windows, de când mi-am pus Xubuntu a început să facă fițe audio-ul: ba se auzea doar cu boxele din laptop, ba deloc, ba se auzea și când conectam boxele. Cred că am reinstalat windows-ul și driverele de 100 de ori, dar singura chestie care face să-mi meargă sunetul când conectez boxele e apăsarea de mai multe ori a butonului de power atunci când îl deschid. Am un Asus k53. Ceva soluții? Ați auzit așa ceva?

Posted

Asus k53

Mie imi suna a defect fizic. Ceva contact imperfect.

De comutarea speaker intern <-> extern nu se ocupa nici sistemul de operare, nici driverul.

Posted

Mersi, n-am vazut scris asta :))

Eu tot nu inteleg, zici ca de cand ti-ai instalat xubuntu, dar problema apare in Windows? Doar in Windows? Sau si xubuntu si windows?

https://wiki.ubuntu.com/Audio/AlsaInfo

De comutarea speaker intern <-> extern nu se ocupa nici sistemul de operare, nici driverul.

Tin sa te contrazic..nu stiu cine face ce, dar si eu am avut probleme (totusi cu KDE. Acelasi sistem pe Gnome mergea bine.).. Bagam castile si sunetul disparea, sau se auzea si de la laptop si de la casti.. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Deci ai instalat windows, si sunetul mergea bine (pe testate).

Ai instalat ubuntu, si brusc sunetul pe windows nu mai merge bine (da fix atunci)?

Sincer, iti recomand sa instalezi ubuntu (ala normal) si daca si cu ala face la fel, Linux mint (cinnamon, si daca nici asta, incearca Linux Mint KDE). Nu ma prea pricep la chestii sub capota, dar stiu ca fiecare DE se ocupa cum vrea el de sunet, deci asta ar putea ajuta. Daca ai instalat xubuntu cu o partitie separata de /home, nu iti vei pierde datele (doar programele instalate)

Atentie, nu iti recomand sa ramai cu ubuntu in final, ci doar sa testezi asa, daca se reproduce problema. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Inteleg ca vorbim despre Windows 8 . 1 , nu ?

L - am utilizat recent si stiu sigur ca are o anumita optiune de recuperare .

Mai exact , ce te impiedica sa o folosesti ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.