Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut din nou.Dupa vechiul post() in care era vorba despre placa mea video fierbinte(care a fost dusa la sevice si rezolvata cat de cat cu temperatura acum fiind cam 50-60 de grade) se pare ca problema in jocuri persista.

Chestia asta cu blackscreen a aparut acum o luna (la inceput primeam mai rar insa acum primesc imediat ce intru in joc) si nu reusesc sa ii dau de capat.

Am cautat pe internet cum sa se rezolve problema dar nu am gasit nimic care sa ma ajute.

• Placa nvidia geforce8600m gt
  • Procesor intel i2 duo 2 ghz
  • Driverele actualizate la zi
  • Reinstalat windows-ul
  • Conectat si la un alt monitor(la inceput credeam ca e de la rezolutie)

Baiatu' de la service a zis ca placa nu mai tine mult,insa vreau sa stiu daca problema aceasta vine de la placa video(daca a ramas cu "sechele"lol.gif ),sa stiu sa o schimb.

Please Help si daca a mai avut cineva problema asta sa spuna cum a rezolvat.

Multumesc anticipat 

Posted

Sunt foarte foarte foarte slabe sansele sa fie de la chip-ul grafic.

In proiectarea si manufacturarea integratelor moderne se iau in calcul foarte multi factori ce tin de anduranta produsului finit. Nici macar electromigratia nu mai constituie o problema, atata timp cand nu se aplica overvoltage extrem pe perioade lungi de timp.

Asa ca, afirmatiile de genul "nu mai face fata" sunt cretine (no offense).

Sa revenim.

Ai omis niste detalii importante.

Inainte de a duce laptop-ul la service, dadea blackscreen ?

Ce intelegi prin blackscreen ? Ecran negru + sistem blocat complet ?

Ce inseamna driver actualizat la zi ? Baga o versiune, un release date si OS-ul tau (modelul si arhitectura).

PS: Nu exista Intel i2 Duo, dar cred ca stiu la ce te referi. :)

Posted

Incearca un driver mai '' vechi '' pe care zici ca n - ai avut probleme ... 

Lucrurile ajung sa difere de la caz la caz ... La unii vina o au mai multi factori ( fie si hardware ) pe cand la ceilalti e ceva minor ( un driver d'asta sucit ) .

Posted

Sunt foarte foarte foarte slabe sansele sa fie de la chip-ul grafic.

In proiectarea si manufacturarea integratelor moderne se iau in calcul foarte multi factori ce tin de anduranta produsului finit. Nici macar electromigratia nu mai constituie o problema, atata timp cand nu se aplica overvoltage extrem pe perioade lungi de timp.

Asa ca, afirmatiile de genul "nu mai face fata" sunt cretine (no offense).

Sa revenim.

Ai omis niste detalii importante.

Inainte de a duce laptop-ul la service, dadea blackscreen ?

Ce intelegi prin blackscreen ? Ecran negru + sistem blocat complet ?

Ce inseamna driver actualizat la zi ? Baga o versiune, un release date si OS-ul tau (modelul si arhitectura).

PS: Nu exista Intel i2 Duo, dar cred ca stiu la ce te referi. :)

Da,dadea si inainte insa credeam era din cauza ca se incingea

Imaginea se stinge dar laptopul continua sa functioneze 

driverul din 2 07 2014

bios:zd1 v1.3708 3g08

Lucrurile ajung sa difere de la caz la caz ... La unii vina o au mai multi factori ( fie si hardware ) pe cand la ceilalti e ceva minor ( un driver d'asta sucit ) .

Am sa incerc dar nu prea gasesc o versiune mai veche

Posted

Nu exista driver din 2 iulie 2014.

Ia aici si instaleaza ceva corect, nou, vechi, ce vrei tu: http://www.geforce.com/drivers

Ai mare grija ce selectezi acolo si fa un clean install, foloseste DDU (Display Driver Uninstaller).

Am dezinstalat driverul cu acel program si l am pus pe cel nou de pe geforce---->aceeasi problema

Am incercat nu se intampla nimic nou

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.