+Nameless Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Cate fete sunt in aceasta imagine? Ce observati din aceasta imagine? Se misca? Edit: Vedeti punctul verde? Pod sau barci?
gaby Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 in prima poza nu am putut numara cate fete sunt deoarece sunt multe, la a doua poza ma uit la ea si nu vad nimic special , iar la a treia se misca intr-adevar, dar daca te uiti atent doar la o bulina 4-5 secunde, o sa vezi ca nu se mai misca a patra este o imagine gif, nu o iluzie optica. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Nameless Posted December 1, 2007 Author Report Posted December 1, 2007 in prima poza nu sunt multe fete:P,iar la a doua uitate mai bine
+Hell_Spawn Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Cred ca in prima sunt 11 fete iar a doua mi se pare ca se mareste la a patra daca urmaresti cercul nul mai vezi verde ...dar daca te uiti la cea de sus observi ca isis schimba culoarea
+Nameless Posted December 1, 2007 Author Report Posted December 1, 2007 Cred ca in prima sunt 12 fete iar a doua mi se pare ca se mareste ← unde ai gasit u 12 fete
+St3aLth-CS Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 eu am numarat 11 fete si a doua daca te uiti multi ai senzatie ca rosu schimba p albastru si invers la a 3 s misca dar daca te uiti atent la una din ele nu se mai misca iar la 4 e gif. dar parte verde cred ca e iluzia
+Nameless Posted December 1, 2007 Author Report Posted December 1, 2007 eu am numarat 11 fete si a doua daca te uiti multi ai senzatie ca rosu schimba p albastru si invers la a 3 s misca dar daca te uiti atent la una din ele nu se mai misca iar la 4 e gif. dar parte verde cred ca e iluzia ← eu vad doar 10 fete
gaby Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 da, intr-adevar 11 fete sunt Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
emj Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 La prima poza am observat doar 10 fete A doua de asemenea observ ca se misca, insa doar cand misc ochii A treia se misca, ciudat si totusi e jpg nu gif , nu altceva Reactiaclientuluiwebsite-ul de feedback pentru electronice si electrocasnice in Romania.
gaby Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 da, intr-adevar 11 fete sunt ← nu stiu cum am vazut atunci 11 fete, cred ca m-am incurcat La prima poza am observat doar 10 fete A doua de asemenea observ ca se misca, insa doar cand misc ochii A treia se misca, ciudat si totusi e jpg nu gif , nu altceva ← Daca intr-adevar sunt 11 care este a 11-a ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Nameless Posted January 3, 2008 Author Report Posted January 3, 2008 unde ai pus u 5 acolo sus in parul batranei e o fata mica
gaby Posted January 4, 2008 Report Posted January 4, 2008 nu prea seamana ( Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+PAUL-XX Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 astpt comentari ,ce vedeti si cum vi se pare.
Pirates Posted January 11, 2008 Report Posted January 11, 2008 cand ma uit la imaginea asta vad multe puncte negre care se misca , dar daca ma concetrez pe un singur punct alb punctele negre nu se mai misca
+Biencutza25 Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Mie nu imi arata imaginile scrie doar "user posted a image " Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.
gaby Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Da, din pacate, hostul unde a uploadat imaginile, a murit, sau, a sters pozele... @SlipknoT daca le mai ai, asteptam o reinnoire. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+EarthMuziq Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 Am găsit pe undeva pe net o iluzie optică destul de interesantă, voi la ce vă g??ndiţi c??nd vedeţi poza asta ?
Agkelos Posted January 26, 2009 Report Posted January 26, 2009 Un ursulet cu caciula de Mos Craciun care se bronzeaza la lumina veiozei LAMP :: IP & DNS Troubleshooter :: Forum IT :: PCRE
rraulinio Posted February 15, 2009 Report Posted February 15, 2009 65 % - un fundal si un pahar 35 % - stiti voi ce "Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample in acelasi timp." - Albert Einstein "I'm gonna make him an offer he can't refuse." - Don Corleone Vito
+lolek Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 La prima vedere o pereche de chiloti si niste picoare @ :)) chestii... Iar apoi doi ursi si o veioza . I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now