Alexandru C. Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Salut pct , am o problema cu forumul meu , de cand am facut upgrade la 3.4.7 multi prieteniimi spuneau ca nusi puteau face cont pe forum , si am incercat eu cu un alt email , si intr-adevar , dupa ce completez toate "intrebarile" acolo : Username password wtc...dau Register , si nu mi se incarca pagina catre step 2 (confirmation) , si am vazut ca dupa 3-4 minute a aparut in chat un mesaj cu bun venit catre userului care am incercat sal fac eu inainte cu 3-4 minute..Care e problema ? a lot of bla bla bla...
+Andrei D. Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Am intampinat si eu acceasi problema. Incearca fai faci downgrade la 3.4.6.
Khrystyan FcSb Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Și eu am făcut așa și nu mai mergea. Fa-l 3.4.6 inapoi și o să-ți mearga. ! www.dexcs.ml/forum cauta stafff
+Vlad Alexandru Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Stim e de la IPB ! singura solutie este sa te intorci la 3.4.6 si ramai acolo pana cand va fi un update sigur fara buguri ! Fa-i un downgrade si o sa mearga ! Garantez ~ TRAG ROMANIA ~--> Recrutam STAFF / SERVERE / CLANURI <---www.trag.ro/forumParteneri Officiali : * Gazduire Jocuri : www.sase6.ro* Boost CS1.6 : www.csboost.net* Download CS1.6 : www.xdrpciv.ro
Alexandru C. Posted December 9, 2014 Author Report Posted December 9, 2014 Cum fac sa dau downgrade ?? a lot of bla bla bla...
+Andrei D. Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Copiati toate fisierele din acesta, exceptie facand fisisrul conf_global.php si favicon.ico, pe serverul dvs. de gazduire, peste fisierele vechi ale versiunii 3.4.7 E aproape acelasi lucru.
Alexandru C. Posted December 9, 2014 Author Report Posted December 9, 2014 Eu inainte de a face upgrade am facut backup total , acum pentru a duce forumul inapoi cum era , ar trebuiisa descarc backup-ul care il facusem inainte de upgrade si sa-l uploadez inapoi in fisierul "forum" care e in ftp in afara de conf_global nu ? a lot of bla bla bla...
+Andrei D. Posted December 9, 2014 Report Posted December 9, 2014 Fisierul conf_global.php contine informatiile de conectare la baza de date. Si nu trebuie sters.
Solution gaby Posted December 9, 2014 Solution Report Posted December 9, 2014 Inainte sa faci downgrade si alte minuni, mai bine consulta ghidul de aici: https://www.invisionpower.com/support/kb/_/registration-spam-service-timing-out-on-347-r73 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Alexandru C. Posted December 10, 2014 Author Report Posted December 10, 2014 Multumesc gaby, mi-ai fost de folos. a lot of bla bla bla...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now