Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu stiu da am postat unde trebuie, dar daca am postat gresit scuzati-ma!

Deci, am 2 laptop-uri, pe ambele am Windows XP; am bagat niste fonturi in C:WindowsFonts (.tff), dar in programe apar decat fonturile de la windows (Latopul 1). Pe celalalt laptop merg toate, si alea care le-am bagat eu...

M-am gandit ca poate se pricepe cineva si stie cum sa fac. Eu ziceam ca poate pot sa coppiez ceva din laptopul care merge si sa bag in laptopul care nu merge ceva de la fonts (programe din C:windows legate de fonts)...

P.S: Ambele sunt laptopri DELL, au embele SP3.

Nu vreau sa vad "baga-ti windows 7 ca-i mai bun, reinstaleaza-ti windows-ul..."

Multumesc frumos!

Posted

Am rezolvat ! Am incercat si metoda aia de sus dar nu merge ! la mine nici macar cand apasam pe file nu era install new font .

Hai sa scriu si aici cum am rezolvat poate mai sunt probleme de genul.

1. Am instalat 

http://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUiPowertoySetup.exe

2. Dupa ce il instalam dam pe START-Toate proramele (All programs)-PowerToys for XP-Tweak UI

3. Dam pe Repair - Repair Font Folder .

4. Dam pe Repair now si asteptam cateva secunde ( chiar daca nu se incarca nimic ).

5. Dam un restart la pc.

6. Si intri in C:WINDOWSFonts.

7. Luam un font de pe www.dafont.com

8. Intram in arhiva si tragem font-ul direct in folder .
               Sau intram in arhiva si il bagam pe desktop.Dam pe folderul Fonts si dam la file-install new fonts-selectam fontul si dam install
  • Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.