MinistruLL55@ Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Salut, as dori sa stiu cum schimb toata interfata(desktop,ecran principal,setati,etcc.) Cele din wibdows 7 in windows 8.Doresc tutorial si link de download.Nu vr sa pierd date/sa imi mearga pc incet.Va rog frumos rapid.
Solution +FML Posted January 2, 2015 Solution Report Posted January 2, 2015 Ideea e ca Windows 8/8.1 consuma ceva mai putine resurse ca 7 si predecesoarele . Eu zic sa nu incerci 15 mii de skin - uri si UI - uri ... Pune - ti chiar 8 sau 8.1 . Daca 7le iti merge bine , nu vad un motiv bun sa intampini probleme la 8 si 8.1 . Zi - ne si ce PC ai . Fa o simulare aici , sa fii sigur :
gaby Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
MinistruLL55@ Posted January 2, 2015 Author Report Posted January 2, 2015 Multumec mult la amandoi. @Terror, spune-mi de unde gasesc o versiune completa de windows 8, adica fara bani si fara trial daca se poate.De cumparat nu o cumpar Momentan.
+FML Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 In mod normal n - am voie sa te ajut sa piratezi . Trimite - mi un P . M si mai vedem .
+FML Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Pai nu are rost sa implicam asa ceva ... Skype e mai personal asa , gen Facebook ...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now