MinistruLL55@ Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Salut, astazi am incercat prin diferite moduri sa imi bag windows 8,e cel de 90 de zile, l-am botat pe stick cu un program si la instalare imi da bkue screen of the death,mentionez ca windossu meu 7 cel vechi ramss pe pc e stricat din cauza unei teme.Spuneti-mi cum sa fac sa scap de blue screen of thedeath sau trucuri sa mearga.
+Raziel Posted January 3, 2015 Report Posted January 3, 2015 Asteapta sa intre Terror. Te rezolva sigur.
MinistruLL55@ Posted January 4, 2015 Author Report Posted January 4, 2015 Cu el am tot facut si nu gaseste solutie.Ieri 7 ore m-a ajutat si nu am reusit.
Solution +FML Posted January 4, 2015 Solution Report Posted January 4, 2015 Nu vrei nici tu sa faci ca mine ... Ti - am spus ... Ia un DVD si arde imaginea cu BurnAware pe 4x . Dupa , setezi din BIOS ca 1stBoot Device - CD/DVD , Save & Restart . Press any key - apesi 1 sau orice vrei de pe tastatura , dupa care bafta .
+Raziel Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Asa ma Ministrule ? Il sfidezi pe Terror ? Daca tot nu merge si nu merge poate-ti face si o configuratie noua, sa-ti schimbi si tu calculatorul.
+FML Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Nu indraznesc , face Courage pe asasinul dup'aia . Eu , la PC - ul unui fost coleg de clasa , care nu mergea cu stick - ul de nici 1 culoare [ si tot 7 '' stricat '' avuse ] am dat cu CD - ul si aleluia . Daca nu merge , ma las pagubas .
MinistruLL55@ Posted January 4, 2015 Author Report Posted January 4, 2015 Mi-am programat ca cumpar azi DVD de 7 gb si maine il ard cu ala de pe torrent.
+FML Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Nu ca vreau sa te contrazic , dar parca nu e si de 7 GB . E ori 4 , ori 8 .
+FML Posted February 3, 2015 Report Posted February 3, 2015 Aleluia Amen ... Sa - nteleg ca rezolvasi ?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now