Jump to content

Problema Actiuni Ipb Determinate De Cookies (Hashtag)?

Recommended Posts

Posted

Salutări, am întampinat o foarte mare problemă în decursul a aproape o săptămână de la deschiderea forumului. Să vă explic:

Câteodata (nu mereu, nu la toți) când dai click pe un buton al forumului precum "post reply" / "start new topic" / "topic moderation" / "change theme" etc primesc scroll up fără să ma redirecționeze pe linkul respectiv. Am observat de asemenea că apare și un hashtag (#) în coada linkului, ca exemplu: www.adresa-forum.ro/#

Atunci când stergi cookieurile problema dispare pentru câteva minute, ore. Nu am habar exact ce cauzează acest lucru (a fost un hook care l-am sters și multe aplicații) dar din câte am observat nu e aceasta problema.

Am protecție de la Cloudflare dar nu cred că acesta este un aspect important (cred). Forumul rulează pe verisunea 3.4.7, fiind upgradat de la 3.4.6 unde aveam aceasi problema cu speranta ca va fii rezolvata. Am schimbat 2 firme de webhost pana acum, dar nu mai am idei.

Sper ca ma poate ajuta cineva, salutari.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.