Jump to content

Index-Ul Nu Este Afisat Pe Tot Ecranul. Cum Rezolv?

Recommended Posts

Posted

Salut uitilizatori PC Troubleshooting,
Am si eu o problema, am facut un index prin Photoshop, iar cand intru in el nu imi arata pe tot ecranul. Cum pot sa il fac sa imi arate pe tot ecranul?

• Upvote 1

Posted

Ce ai tu acolo este doar o imagine (poza) amplasata intr-un document html.

Nu stiu la ce rezolutie ai creat-o, insa pentru a fi afisata pe tot ecranul trebuie in primul rand sa aibe o rezolutie adecvata.

La cum vad eu lucrurile ai rezolva mai rapid cu un background color 000 (negru): http://www.w3schools.com/tags/att_body_bgcolor.asp

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Stai.. Întâi gândeşte, Cipriii. Nu este destul de evident că imaginea este mică ? ai băgat-o într-un fişier html mică , şi vrei să apară pe tot ecranul.. Redimensionează-o apoi bag-o în document.

Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi.

REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! 

GatherPlay România #fostul IrealPlay                                 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.