Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am un laptop lenovo G500 si acesta are 2 placi video, una integrata Intel HD Graphics 400 si una dedicata amd radeon hd 8500. As vrea sa stiu cum fac sa functioneze placa video dedicata tot timpul, indiferent de situatie. Am incercat sa dau disable la placa intel din device manager, dar a disparut aero de la tema de windows 7 si mai multe chestii. Am descarcat CPU-z si din cate vad imi recunoaste doar placa video intel. De asemenea, am descarcat si Lenovo Solution Center si la un test hardware la placa video AMD imi da urmatoarea eroare: Result code: WVC000000-HK9V8L urmat de mesajul "not applicable".

Solutii ? Multumesc anticipat.

Posted

Din cate stiu si am mai citit recent, nu poti face ca placa video dedicata sa fie utilizata in permanenta. Aceasta intervine automat peste integrata atunci cand e nevoie de mai multa putere/performanta. In jocuri o poti folosi pe cea dedicata setand High Performance din Catalyst Control Center:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.