Jump to content

Recommended Posts

Posted

Comunitatea mea pe care o detin este Fraggs - Romania

www.fraggs.net

As dori sa imi dati o nota 1-10 la urmatoarele lucruri :

- Aspect

- Performanta 

bannermare.gif

Posted

In primul rand.

Pentru cunostinta ta draga  "Kronos" tema aceea spec a fost creata in mare parte de mine si furata de un retardat morkovu care nu are nimic habar legat de design dar totusi "ofera servicii de design de calitate" Dar totusi , el face spam "Care ma invata photoshop?" T_T 

@Flip , cand o sa treci peste phpbb3 care era folosit acum 2 ani , anunta-ma ok ? eu iti dau tie 1  , tema jalnica , index jalnic

bannermare.gif

Posted

In primul rand.

Pentru cunostinta ta draga  "Kronos" tema aceea spec a fost creata in mare parte de mine si furata de un retardat morkovu care nu are nimic habar legat de design dar totusi "ofera servicii de design de calitate" Dar totusi , el face spam "Care ma invata photoshop?" T_T 

@Flip , cand o sa treci peste phpbb3 care era folosit acum 2 ani , anunta-ma ok ? eu iti dau tie 1  , tema jalnica , index jalnic

Daca zici tu. Te invit sa faci si tu un index ca al meu si o tema (macar asemanatoare, nu indetica). Apropo, am trecut de mult la ipb si nu cred ca are rost sa te ataci pentru o simpla parere.

P.S: Nu mai pune copyright pe teme de pe internet, asa cum ai facut cu tema de la tine de pe forum (carbon). Crezi ca daca ai mutat meniul e alta tema? NU, tot aia ramane.

P.S2: Ma cheama FILIP, nu FLIP, salut!

• Upvote 1

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

Posted

1-0 pentru filip.

on: rosul ala,ma zgarie pe ochi , incearca sa pui color-ul pe gri , si hoverul pe acel rosu,este obositor,prea mult rosu..

daina mucles daina deles

Posted

Cand pisica nu ajunge

Spune ca Pute (Parca asa era nu? ) :))

Nu inteligentu lu peste,  dar vreau sa inchida sa fac altu findca ei au comentat cand aveam tema veche , si btw oricum nu se compara ruleplay-u tau cu fraggs-u .

bannermare.gif

Posted

ai vrut pareri , erau normal sa vina critici . Acum tu trebuie sa intelegi ca oricine are de reprosat ceva , tu trebuie sa inveti cum le primesti .

On: tema este ok , eu zic ca daca nu puneai culoare la grupuri era mult mai ok .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.