Jump to content

Geforce 8800 Gts 512 Mb De La Nvidia


PAUL-XX

Recommended Posts

Noile placi video de la Nvidia GeForce 8800 GTS 512 MB ofera o experienta incitanta de joc, cu efecte speciale uimitoare si vizualuri pe inalta definitie pentru cele mai dorite jocuri pe PC din perioada sarbatorilor, precum: Crysis, Hellgate: London, Gears of War, Unreal Tournament 3 si Call of Duty 4, dar si suport complet jocurile DirectX 9, dupa cum se lauda producatorii.

GeForce2.jpg

NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 MB ofera cu 25% mai multa putere de procesare grafica decat produsele anterioare NVIDIA oferite la acelasi nivel de pret. De asemenea, aduce noi caracteristici precum suportul pentru PCI Express 2.0, dual-link HDCP si procesorul PureVideo HD din a doua generatie de la NVIDIA, care ofera o calitate extraordinara a imaginii filmelor in format Blu-ray si HD DVD pe PC, cu preluarea 100% a decodarii video H.264, eliberand procesorul, permitandu-i sa indeplineasca alte sarcini si reducand in mod semnificativ consumul de energie, caldura si zgomot

GeForce1_1_.jpg

Toate unitatile de procesare grafica GeForce 8800 prezinta tehnologia NVIDIA SLI care permite utilizarea a doua procesoare grafice in tandem, care isi impart activitatea de procesare.

Placile video GeForce 8800 GTS 512 MB sunt disponibile acum la cei mai importanti producatori care integreaza cipseturile, retaileri si integratori de sisteme la preturi cuprinse intre 299 USD si 349 USD.

Sursa : HiT.Ro / de Alex Hanea | 12 Decembrie 2007

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.