Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut pctroubleshooting.ro vreau sa discut putin cu voi, cei care ati mai avut site-uri s-au chiar mai aveti. Am un site de iT site-ul este betit.ro (daca se considera reclama, rog un mod sa stearga domeniul site-ului).

Sunt multe site-uri de iT in Romania, am facut acest site pentru ca asta ma pasioneaza pe mine dar si pentru a face un ban. Problema este ca eu cresc foarte greu in vizitatori. Am cateva intrebari si as ruga pe cineva sa imi raspunda.

1. Dauneaza inscrierea site-ului in foarte multe directoare web? Daca da, care ar fi limita de directoare?

2. Cum sa ajung pe un loc mai sus in google?

- Am Google Webmaster tools am bagat acolo un site map (am plugin seo by yoast pe wordpress) si am vazut ca am 

54.807 (de) afişări

4.406 (de) clicuri

Logic ar fi ca daca as fi mai in sus voi avea mai multe click-uri voi avea cel putin jumate daca voi fi in primele 3 - 4 locuri pe google (prima pagina). Deci cum urc?

3. Cum urc Page Rank in google? Am cautat pe google am incercat multe lucruri, schimb de link-uri am vazut ca nu prea este recomandat, alt ceva nu stiu ce sa mai incerc ca sa am un back-link mai mare (inafara de directoare web si guest post-uri).

4. Ce directoare web care m-ar putea ajuta, recomandati?

5. Cum atrag traficul pe blog? Nu vreau un raspuns clomplex vreau unu modest, care sa ma ajute la ceva, o opinie ceva, puteati chiar sa va dati si o parere despre blog, sa il criticati etc, nu ma afecteaza o voi lua doar ca o opinie personala a celui care comenteaza si opinia o voi transforma intr-o informatie constructiva.

Deci, daca exista aici cineva care ma poate ajuta nu stiu cum l-as putea rasplati, voi face un articol daca vrea acel cineva pentru el si il voi pune pe blog, dar daca voi fi ajutat. Va multumesc...

Posted

Ce vechime are site-ul?

1. In ultima vreme (de cand cu actualizarile Google) inscrierea in directoare poate mai mult sa dauneze decat sa ajute. Totusi, eu zic ca nu ar trebui sa renunti definitiv la ea, insa trebuie facuta cu multa grija. Mai exact, alegi directoare web cu ceva autoritate, nepenalizate, inscrii site-ul folosind descrieri diferite pentru fiecare director in parte, si titluri cat mai naturale. Nu aduce multe link-uri din directoare, foloseste-le doar pentru un profil de link-uri variat.

2. Continut unic actualizat constant si link-uri ( + ). Grija cu link-urile, nu exagera, nu face SPAM, incearca ca totul sa fie cat mai natural.

3. Momentan, despre Page Rank se stie ca nu se va mai actualiza, public cel putin: In mare, acesta creste/crestea din puterea link-urilor ce fac/faceau trimitere spre tine.

Schimb de link-uri, guest post-uri si directoare web sunt metode gratuite de obtinere a link-urilor. Poti obtine link-uri si prin cumpararea acestora, advertoriale, si comunicate de presa.

4. Ia-le si tu pe cele mai tari de aici: http://dirpedia.ro. Repet, nu exagera cu ele.

5. Vezi punctul 2 +

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Nu aduce link-uri multe intr-un timp scurt, si nu folosi doar o singura sursa (doar link-uri din directoare, de exemplu), diversifica, si aduna link-uri in timp, nu o tona intr-o saptamana apoi pauza.

La ce te referi prin link -uri din directoare ? la linkuri gen google.ro sau linkuri gen google.ro/forum , google.ro/test etc

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.