Jump to content

Recommended Posts

Posted

Simona Halep a fost invisa in sferturile turneului Australian Open de Ekaterina Makarova , cu scorul de 6-4 , 6-0 . Jucatoarea romanca , afirma inainte de meciul cu Makarova: 

”Am șansa mea împotriva ei (Ekaterina Makarova, n. red.). Cred în șansa mea de a ajunge în turul următor. Trebuie doar să încerc să-mi fac jocul din nou, să fiu agresivă și să servesc bine, cum am reușit azi”.

Simona Halep si a egalat cea mai buna performanta , ajungand din nou in sferturi , unde anul trecut a pierdut la Dominika Cibulkova .Pentru performanta sa , Halep a primit un cec in valoare de 340.000 de dolari australieni si 430 puncte WTA .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

daca v ati uitat la meci , la 6-4 s-a vazut ca a renuntat la joc , fara incredere in fortele proprii .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

• 5 years later...
Posted
On 1/27/2015 at 5:17 AM, th3#afk said:

Simona Halep a fost invisa in sferturile turneului Australian Open de Ekaterina Makarova , cu scorul de 6-4 , 6-0 . Jucatoarea romanca , afirma inainte de meciul cu Makarova: 

”Am șansa mea împotriva ei (Ekaterina Makarova, n. red.). Cred în șansa mea de  carton déménagement a ajunge în turul următor. Trebuie doar să încerc să-mi fac jocul din nou, să fiu agresivă și să servesc bine, cum am reușit azi”.

Simona Halep si a egalat cea mai buna performanta , ajungand din nou in sferturi , unde anul trecut a pierdut la Dominika Cibulkova .Pentru performanta sa , Halep a primit un cec in valoare de 340.000 de dolari australieni si 430 puncte WTA .

Si pentru ca probabil va intrebati unde este legatura, ei bine

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.