Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua.Detin un laptop Lenovo ideapad Y580 si am procesor Intel Core i7 3610QM (Ivy Bridge).Am instalt windows 8.1(retail) si totul a fost bine si frumos.Sunt un pasionat al jocului World of Warcraft si am observat ca dupa o anumita perioada de timp de utilizare a win8.1,in timpul jocului FPS-urile scad iar procesorul se incinde de pe o zi pe alta din ce in ce mai tare.(La inceput ma jucam cu setarile pe pe high si aveam 200fps si pe ultra cam 120 iar acum am pe low 30-40 chiar si mai putin iar procesorul ajunge cam pana la 90-100 grade.Nu imi pot da seama care ar fi motivul pentru ca procesorul nu este suprasolicitat.Care ar putea fi cauza?

Am adaugat o fotografie cu FPS si temperatura procesorului cam dupa 10 minute de joc. 

post-34350-0-90492600-1422391665_thumb.j

Detalii aditionale: 8gb ram,1tb hard viteza 5k,GPU nVidia geforce GTX 660M.

Posted

jocul ruleaza cu placa integrata sau dedicata? 

Dai click dreapta pe iconita si ar trebui sa fie acolo o optiune care iti permite sa alegi cu care placa ruleaza jocul..alege placa nvidia si incearca.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

80°C cu maxime de 90°C sunt temperaturi normale pentru fieru tau.

Dupa cum bine vezi, la 80°C frecventa sta teapana la 2.3 GHz.

Urmareste si temperatura vs. frecventa pentru procesorul video.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.