Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am vazut topic view , pune si tu un userinfopane sa aiba aspect si in topic view

Tema e pe baza deflection sau care ?

Baza temei este deflection !

Topic View:

54c8e8db4c5ea.png54c8e918f016d.png

Alte păreri ? :D

Posted

Scoate statisticile din partea dreapta

Si sa nu fie gol poti baga pubilc tags last post reputation etc.. radio

wWw.UltraPhase.Ro

UltraPhase Romania

Y!M: marianstefan09@yahoo.com

Sau PM pe forum la † Twίηη™

Posted

În mare parte , stilul lui Cristian însă multe chestii unice.

GG.

Propunere: Adaugă si la userbar radius , sau care este codul pentru efect de rotunjire..Adică sing out-ul , casuta cu mesaje si cele de notificări să aibe un backround rotund , cu acel maintitle..

daina mucles daina deles

Posted

nu m a impresionat mult . E prea intunecata

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Marele webdesigner ? Te fac oricand vrei in tot ce vrei tu . Ti-am demonstrat mereu si tie si multora ca habar nu aveti sa umblati in forumuri . 

Frate, ce te bagi ca musca-n ciorbă? Doar a întrebat dacă-ți place. Dacă vrei să critici pe cineva care muncește din greu (poate el nu este așa experimentat ca tine), poți face asta la piață. Și eu știu mai bine Photoshop decât tine, dar nu mă laud. Dacă tăceai, filozof rămâneai.

Nu este cam întunecată tema? Încearcă două culori default, gen bleu marin cu gri.

Posted

Acum m-am uitat la asa-zisul forum pe care l-ai `copiat`, intr-adevar, ai schimbat foarte putine lucruri, dar sa copiezi pana si avatarul acelui administrator, e ceva :))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.