Cristian Leca Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Salut .Vreau sa va intreb cum imi pot face un index la forum ? Vreau sa-mi spuneti explicit. Am folosit functia " search" dar nu m-am lamurit . In momentul asta , ma redirectioneaza direct pe forum. Dar vreau sa-i adaut si un index.
+Stefan Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Nu inteleg ce vrei sa spui ? Nu stii unde sa adugi fisierele pentru index ?
Alexandru C. Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Daca ai deja un index , uploadezi fisierele in ftp si gata. a lot of bla bla bla...
Cristian Leca Posted January 29, 2015 Author Report Posted January 29, 2015 Asta este problema cand scriu exdeforum.ex ma redirectioneaza direct pe exdeforum.ex/forum
Alexandru C. Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 pai fisierele index-ului nu le pui in folderul "forum" ci in public_html a lot of bla bla bla...
Alexandru C. Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Sau , intra in ftp , si deschizi fisierul conf_global.php iar unde scrie forumultau.ro/forum , modifici cu forumultau.ro a lot of bla bla bla...
† Quίηη™ Posted January 29, 2015 Report Posted January 29, 2015 Intri in FTP > PUBLIC_HTML Si adaugi aici fisierele de la index. Iar daca ai redirectionare intri in cpanel. Domeniultau.ro/cpanel Si cauti redirectionare si o stergi. Succes! wWw.UltraPhase.RoUltraPhase RomaniaY!M: marianstefan09@yahoo.comSkype: marianstefan123Sau PM pe forum la † Twίηη™
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now