Killer Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 Acum o saptamana , am intrat pe wtk , totul ok , aveam admin , dupa aceia aud de la un prieten cum ca mi-a luat adminu , tavi am o cerere la tine , imi poti spune De Ce mi l-ai luat ? Pune si dovezile sau trimitele pe PM. Multumesc frumos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+zNowkid Posted December 25, 2007 Report Share Posted December 25, 2007 hai cai tare.atata zarva pt un admin???auzi discutia asta merge pe mess nu aici .inchideti topicu nu isi are rostu .Craciun Fericit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavicu Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Craciun fericit! Poate data viitoare nu mai joci codat ... nu mai faceti pe desteptii ... eram pe skype cu acel prieten(Devil) care ti-a zis prin PM sa scoti codurile ca se vad si tu ai zis ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer Posted December 26, 2007 Author Report Share Posted December 26, 2007 Craciun fericit! Poate data viitoare nu mai joci codat ... nu mai faceti pe desteptii ... eram pe skype cu acel prieten(Devil) care ti-a zis prin PM sa scoti codurile ca se vad si tu ai zis ok. ← Dar oare de ce nu recunoaste Dev1l nimic din treaba aceasta ? 1-> eu nu am jucat codat , am pacsteam. 2-> am jucat 1 singura data cs in conferita cu tine , cand eram pe srv celalat. si de vro 2 ori pe wtk. 3->mi s-au facut poze / demo dar nu a iesit nimic Oare de ce ? 4-> crezi ca mi-as risca adminu pt un "" de cod ? Gandeste ca poate fi o gluma. Stii cum e lumea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1c3dev1L. Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 eu nu am zis nimica lu` Tavi habar nu am de ce se discuta aici ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts