Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Mi-a disparut partitia d:/ dupa ce am instalat partition magic 8.0....am avut o eroare ca nu e compatibil si o eroare la o partitie dupa care d:/ a disparut. In disk management apare, imi scrie cat are (800 gb) dar nu ma lasa sa schimb nimic...Ceva idei?

Am incercat cu diskpart, dar nimic....
Acum am instalat Ease US Partition Recovery....si vad ca am mai multe de ales.... ce ar trebui sa aleg din meniul din stanga.....am incercat sa schimb litera dar nu merge....ma gandeam la convert to logical....Se pierde ceva daca ii dau convert?

Multumesc!!

post-34400-0-43675600-1422944999_thumb.j

Posted

N - ar trebui sa se piarda nimic ...

Folosisem si eu programul acum ceva timp si n - am avut inconveniente cu el ...

In orice caz , iti da un warm daca se schimba ceva fata de stadiul initial , citeste cu atentie .

Posted

Nu stiu de ce ai folosit Partition Magin avand in vedere ca e antic si ultima versiune de Windows suportata este XP dar in fine.

Vezi o poveste similara si niste posibile solutii aici: http://www.sevenforums.com/general-discussion/84263-d-drive-missing-win7-due-partiton-magic-2.html

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.