Jump to content

Probleme Router / Interned Rds (Internetul Se Opreste Ocazional)


xelu

Recommended Posts

buna ziua,

am internet de la rds si am o problema de conexiune la el si anume . Ocazional internetul se opreste ca sa il fac sa reporneasca trebuie sa scot si sa bag routerul din priza am vb cu cei de la rds si au venit la mine acasa si au zis ca nu este din vina lor . Routerul este configurat corect pentru ca am avut si alt router care o avut aceias problema . din calculator cand internetul nu merge am incercat sa dau ping si tracert si pingul nu reuseste si tracert se opreste in default gatway . daca deschid gui routerului imi arata ca nu se poate conecta la internet cum sa procedez in acesta situatie ?? sa stresez in continuare rds sau sa fac eu alceva ?

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Daca conectezi direct cablul in calculator, si merge, s-ar putea sa fie o problema cu setarile de router. Daca se intrerupe si pe cablu direct, atunci ori ai ceva in sistemul de operare (probabil da un t/o LAN-ul), ori e cablul intrerupt, sau nu face conexiune buna in switch. Daca RDS-ul ti-au verificat conexiunea pana la router, atunci e de la tine.

Link to comment
Share on other sites

Vecini nu au problrma asta si in calculator face cam acelasi lucru stetarea In router e sa obtina IP si restu print pppoe alcumva nu ar merge deloc. Explicatia domnului de LA RDS a fost interesanta a zis ca se poate ca cineva din bloc are routerul setat gresit si in anumite momente ia tot internet ciudat multumesc de sugesti pana ACU o sa mai incerc

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Nu prea are sens explicatia alora de la RDS. La tine pe scara e un nod de retea, probabil un media converter cu o viteza buna, conectat la un switch. fiecare port din switch este activat independent, pentru fiecare client.

 

Nu prea ai cum sa configurezi un router atat de gresit incat sa fure internet de la toti.

Daca vecinii nu au problema ta, explicatia aluia nu are nici un sens. doar daca acel vecin se conecteaza cu acelasi interval IPuri dinamice ca si tine. Ceea ce mi se pare improbabil

 

 

Schimba-ti workgroup-ul si numele pc-ului (Start-> click dreapta pe computer-> Properties -> Change settings). Si schimba plaja de IP-uri pe care o genereaza DHCP-ul routerului tau (dar asta nu ar trebui sa influenteze cu nimic, pentru ca toate calculatoarele conectate in routerul tau, sunt in retea proprie).

 

Mai ai si alte retele create la network and sharing ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.