Jump to content

Recomandare Program De Filmat Desktop / Jocuri

Recommended Posts

Posted

Salut PCTroubleShooting.

Am nevoie de un program de sa filmeze in jocuri si unul care sa filmeze desktop-ul fara lag si fara sa ocupe mult spatiu.

Bandicam - Am lag in jocuri!

Fraps - Ocupa prea mult spatiu si am lag in jocuri chiar daca am 4 gb ram..!

GameCam - E bun doar ca nu are audio..!

CPU:  Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz .
 RAM:  4 GB
 Video Card:  NVIDIA GeForce GTX 460.

Posted

Sunt expert in asta, de obicei nu ar trebui sa ai lag cu fraps-ul, dar uite inca un program: Action, ti-l recomand.

• Upvote 1
Posted

De ala am uitat sa mentionez..se spune ca e cel mai bun program din lume..dar nu e!

Cu Action, daca ai webcam, poti facem videouri cu webcam si pozitionezi unde vrei tu imaginea unde sa te vezi, stanga sus/jos, dreapta sus/jos. :)

Posted

Cu Action, daca ai webcam, poti facem videouri cu webcam si pozitionezi unde vrei tu imaginea unde sa te vezi, stanga sus/jos, dreapta sus/jos. :)

Pentru asta mai există și Sony Vegas, Adobe After Effects... Nu e de aia problemă, tu chiar crezi că se face PewDiePie să se filmeze în timp ce se joacă? Poate se strâmbă și pierde abonați =))

Posted

In fine. Asteapta sa apara win10. Probabil atunci o sa iti mearga sa filmezi fara lag.

Sau incearca sa mai scazi din rezolutia filmului. Ar putea sa ajute considerabil.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Am instalat windows xp pentru ca sa nu mai am dita mai lagu'.

Tu esti constient ca Windows 8.1 , ca exemplu , consuma mai putine resurse ca Windows 7 , sa zicem si ... 10 o sa le aiba tot p'astea ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.