Jump to content

Consola Copilăriei: Terminator 2

Vlăduț Rădulescu

Recommended Posts

Mai știe careva consola aia de plastic pe care o băgam la televizor când eram mici? Terminator 2, aia cu casete. Doamne, am văzut un topic despre jocuri și mi-am amintit de acea consolă. Adică asta:

1288874447_134972219_1-Fotografii-de-Van

Știu că mă jucam cu disperare pe această consolă Teenage Mutant Ninja Turtles Tournament Fight pe ea:

Care este așa nostalig să zică ce jocuri a jucat pe această consolă? Eu știu că mă mai jucam și Contra pe ea :))

Dacă vreți să puteți să jucați pe PC jocuri de genul, vă ofer un :link: de unde puteți descărca Nestopia, un emulator de Terminator 2. Nu este piraterie, este un simplu emulator. V-am lăsat și jocul meu preferat acolo :)

E aia care ma jucam eu Mario pe ea , cel mai probabil ...

Dar de ce am avut impresia ca se numea SNES ?

Pentru că este foarte asemănătoare cu SNES, doar că NES are grafica mai pixelată, ceva gen 4px sau 8px, nu pot să-mi dau seama. Mai multe detalii ai aici: https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100108114441AASAvMm

• Upvote 1

In orice caz , cativa dintre noi am avut o copilarie frumoasa din punctul asta de vedere ...

Nu vad sa se compare vreodata clasicele noastre cu felul in care va juca noua generatie GTA IV si ce - o mai aparea ...

Dar mnah , fiecare cu vremea lui .

În ziua de azi există copii de 5 ani care știu să se joace Subway Surfers. Eu la 5 ani mă jucam pe Terminator 2 sau pe consola aia mică cu 99 games, unde nu puteam înțelege niciodată jocul ăla cu 4 mașini și dacă nu știu ce făceai, pierdeai :))

Decat sa cumpar un rahat de consona care vede in pixeli..mai bine imi iau una care simt ca ma joc un joc!

O să ajungeți să trăiți într-o lume virtuală... Pe afară nu mai ieșiți? Mă pot juca și un CS, un SA:MP ceva pe calculator, de ce să-mi cumpăr o consolă de 1500 lei pe care doar te poți juca? Hai că mai poți intra pe net e altceva, dar am și PC.

xBox 360/One, PS 3/4 si putin Wii sunt la putere si la moda.

Doamne ajută să găsești o persoană din 500.000 care măcar să aibă acasă o consolă de-asta... S-a schimbat mult generația, parcă ieri ne jucam Duel Masters în fața blocului și trișam când ne printam pe alte cărți caractere foarte bune :))

• 3 months later...
  • 6 years later...