Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mai știe careva consola aia de plastic pe care o băgam la televizor când eram mici? Terminator 2, aia cu casete. Doamne, am văzut un topic despre jocuri și mi-am amintit de acea consolă. Adică asta:

1288874447_134972219_1-Fotografii-de-Van

Știu că mă jucam cu disperare pe această consolă Teenage Mutant Ninja Turtles Tournament Fight pe ea:

Care este așa nostalig să zică ce jocuri a jucat pe această consolă? Eu știu că mă mai jucam și Contra pe ea :))

Dacă vreți să puteți să jucați pe PC jocuri de genul, vă ofer un :link: de unde puteți descărca Nestopia, un emulator de Terminator 2. Nu este piraterie, este un simplu emulator. V-am lăsat și jocul meu preferat acolo :)

Posted

E aia care ma jucam eu Mario pe ea , cel mai probabil ...

Dar de ce am avut impresia ca se numea SNES ?

Pentru că este foarte asemănătoare cu SNES, doar că NES are grafica mai pixelată, ceva gen 4px sau 8px, nu pot să-mi dau seama. Mai multe detalii ai aici: https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100108114441AASAvMm

• Upvote 1
Posted

In orice caz , cativa dintre noi am avut o copilarie frumoasa din punctul asta de vedere ...

Nu vad sa se compare vreodata clasicele noastre cu felul in care va juca noua generatie GTA IV si ce - o mai aparea ...

Dar mnah , fiecare cu vremea lui .

Posted

In orice caz , cativa dintre noi am avut o copilarie frumoasa din punctul asta de vedere ...

Nu vad sa se compare vreodata clasicele noastre cu felul in care va juca noua generatie GTA IV si ce - o mai aparea ...

Dar mnah , fiecare cu vremea lui .

În ziua de azi există copii de 5 ani care știu să se joace Subway Surfers. Eu la 5 ani mă jucam pe Terminator 2 sau pe consola aia mică cu 99 games, unde nu puteam înțelege niciodată jocul ăla cu 4 mașini și dacă nu știu ce făceai, pierdeai :))

Posted

Exact ce spuneam mai devreme :))

Bă, nu am ce zice de Xbox, mai ales de Xbox One care mi se pare de 1000 de ori mai bună decât PS4, dar gătește, spală ceva, de e așa de scumpă?

Decat sa cumpar un rahat de consona care vede in pixeli..mai bine imi iau una care simt ca ma joc un joc!

Posted

Decat sa cumpar un rahat de consona care vede in pixeli..mai bine imi iau una care simt ca ma joc un joc!

O să ajungeți să trăiți într-o lume virtuală... Pe afară nu mai ieșiți? Mă pot juca și un CS, un SA:MP ceva pe calculator, de ce să-mi cumpăr o consolă de 1500 lei pe care doar te poți juca? Hai că mai poți intra pe net e altceva, dar am și PC.

Posted

#Nitro - Seriously , very outdated , huh ?

1 lucru pot sa mai zic , o sa intelegi cand mai cresti putin [ mai mult ] . :) 

#Vlad , tre' sa - i fortezi ca sa ia si ei soarele si vantu - n fata . :- 

Posted

xBox 360/One, PS 3/4 si putin Wii sunt la putere si la moda.

Doamne ajută să găsești o persoană din 500.000 care măcar să aibă acasă o consolă de-asta... S-a schimbat mult generația, parcă ieri ne jucam Duel Masters în fața blocului și trișam când ne printam pe alte cărți caractere foarte bune :))

• 3 months later...
Posted

Tin minte ca ma intalneam cu alti copii si faceam schimb de casete.Si acuma am cateva plase cu console stricate/parti si tot felul de controlere. Era jocul "tank" care se putea juca in multiplayer.....si asa mi-am descris 20% din copilarie :))

Posted

Tin minte, era ceva copie chinezeasca gen "multi use pc in one" sau ceva asemanator.Din cate tin minte puteai folosi tastele ca sa scrii dar in rest nimic.Tot la controler ajungeai.

• 6 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.