+#Republic Posted February 6, 2015 Report Posted February 6, 2015 Buna seara, am o problema la Counter-Strike 1.6 si anume ca se vede in felul urmator, niste culori rosu si albastru si putin verde. Si cand intru pe harti de CS la fel imi apare. Nu distingi nimic. Am reistalat Steam-ul si CS, dar degeaba. Ce sfaturi imi dati? Sa trimit ticket la Valve?
+#Republic Posted February 7, 2015 Author Report Posted February 7, 2015 Pai tot e in ordine , nimic scapat de sub control. Am reinstalat si Windows , degeaba , o fi placa video?Da vreun semn ca numai poate?Si cate odata mi se mai amestica culorile , numai in jocuri , sau se face ecranul albastru , fara sa apara nimic.
+FML Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 E o posibilitate si asta . Deci , ai si ultimul ei driver , da ?
gaby Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Ce placa video ai? Inteleg ca nu se intampla doar in Counter Strike, ci si in alte jocuri? Daca nu te joci, totul e in regula? Daca ai reinstalat si driver-ul placii video si la fel, atunci e posibil sa fie o problema similara acesteia: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+#Republic Posted February 7, 2015 Author Report Posted February 7, 2015 Rezolvat. Am scos placa video si am scos radiatorul, si intre Chipset si radiatorul ei era pasta termoconducatoare care devenise de culoare verde si era prelugita si peste circuite, am curatat-o si si-a revenit. Posibil de la pasta.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now