+MrTea Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Salut! Am cautat cum sa imi pun un user info pane personalizat! Am loat cel postat de kenzor aici imi merge am facut ca aici imi apare asa Ma puteti ajuta cu ceva de genu! Multumesc anticipat! SCUZE DE 2 TOPICURI LAG! Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe
+Vlăduț Rădulescu Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Bagă la sfârșit în ipb_styles.css asta: .extraUserInfo{ font-size:11px; padding:4px 0px; } .pairsJustified { margin: 2px 0 0; font-size: 9px; border-bottom: 1px dashed #000!important; overflow: hidden; line-height: 1.5; } .pairsJustified dt { padding-right: 5px; font-size: 11px!important; float: left; text-align: left; max-width: 100%; margin-right: 5px; color: rgb(55, 134, 216); } .pairsJustified dd { float: right; font-size: 10px!important; text-align: right; max-width: 100%; }
+MrTea Posted February 7, 2015 Author Report Posted February 7, 2015 mi se vede asa http://i.imgur.com/uHrdW4a.png Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe
Solution +Vlăduț Rădulescu Posted February 7, 2015 Solution Report Posted February 7, 2015 Scoate hook Show Reputation in User Info 2
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now