+Vlăduț Rădulescu Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Salutare, PC Troubleshooting! Postez acest topic cu dorința de a promova un canal de gaming foarte interesant, unde administratorul său postează zilnic câte 2 videoclipuri. Acest băiat este Prix, un tip din Focșani foarte prietenos și de treabă, care s-a gândit să-și facă acest hobby. Canalul lui este acesta: https://www.youtube.com/user/tunningchanellthegam https://www.youtube.com/watch?v=pjN_YtP-J0k Acesta este videoclipul meu preferat, deoarece are niște părți amuzante, dar perioada filmării a fost foarte distractivă. Cu drag, Zx.Vlad și Prix 1
+FML Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Iar SA . MP , pai se putea ? Nu ma intelege gresit dar prea multe pe subiectul asta ...
+Vlăduț Rădulescu Posted February 7, 2015 Author Report Posted February 7, 2015 Iar SA . MP , pai se putea ? Nu ma intelege gresit dar prea multe pe subiectul asta ... E și Minecraft
+FML Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 La fel si cu Minecraft ... Nu zic , frumos dar c'mon ...
+Vlăduț Rădulescu Posted February 8, 2015 Author Report Posted February 8, 2015 La fel si cu Minecraft ... Nu zic , frumos dar c'mon ... A încercat să filmeze Stranged Deep care este un joc bestial. 9 FPS și nici nu filma. GTA IV? Nimeni nu se uită. Nu prea are calculator de calculator ca să se joace... 1
+FML Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Inteleg ... Nu - i bai ... m - as bucura mai repede sa - l vad ca revine la vechile MK sau Ultra Street Fighter , just saying ... Da ' NFS poate ? [ nu fix astea noi ] . 2
+Vlăduț Rădulescu Posted February 8, 2015 Author Report Posted February 8, 2015 Un Underground 2, jocul copilăriei. Bună idee 1
+Vlăduț Rădulescu Posted February 8, 2015 Author Report Posted February 8, 2015 No offense, o vorbă de-a lui bunică-miu: "Ăia care au idei bune sunt idioți". PC Troubleshooting este o ceată de idioți 1
+FML Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Including you ... Heh , chill ca stiu de gluma .
Tunning Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Inteleg ... Nu - i bai ... m - as bucura mai repede sa - l vad ca revine la vechile MK sau Ultra Street Fighter , just saying ... Da ' NFS poate ? [ nu fix astea noi ] . Ultra Street Fighter - L-am pus la descarcat, multumesc pentru idei, o sa fac ce ai spus. Eu sunt acel "Prix"
+FML Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Si - acum imi spui ? Daca ziceam ceva de rau ?
Tunning Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 nu era problema, ma gandeam si la un NFS World. Si o sa modific si programul de postare.
+FML Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 La World e pacat cu comunitatea ... M - am lasat si eu acum ceva vreme ... Pentru moment , joc Rivals .
Tunning Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Deci, astept propuneri si le voi folosi.
+FML Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Pune - ti configuratia ca sa stiu ce sa recomand ...
Tunning Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Sa incepem Procesor : Intel Core i5 2.7 ghz Ram: 3GB(usable 2.98) Placa video: Intel® HD GRAPHICS (Intr-un program arata 0 mb dar in altul 1240 mb) P.S:LAPTOP
+FML Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Deci va bat pe amandoi ... Sfanta fecioara nascatoare ... La I5 si 3 GB RAM puteti zice ca n - are ce juca mai mult decat GTA SA MP / Minecraft ? Ia si tu NFS Most Wanted 2012 sau Mortal Kombat Komplete Edition .
Tunning Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Deci va bat pe amandoi ... Sfanta fecioara nascatoare ... La I5 si 3 GB RAM puteti zice ca n - are ce juca mai mult decat GTA SA MP / Minecraft ? Ia si tu NFS Most Wanted 2012 sau Mortal Kombat Komplete Edition . Mortal Kombat Komplete Edition sa vad cum merge.
Recommended Posts