Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Din pacate la myx nu poti sa gazduiesti un forum nu neaparat datorita restrictiilor de spatiu ci pentru ca pe myx nu ti se ofera suport php si mysql.

Asa ca iti recomand sa pastrezi domeniul la myx si sa muti gazduirea pe un alt server si daca nu vrei sa dai bani pe gazduire iti recomand sa folosesti www.hostmax.us (PHP+MYSQL+ posibilitate de a-ti gazdui acolo domeniul).

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Cel mai bine e sa ai un forum pe un hosting gratuit, asa stii ca esti in siguranta si ai ajutor tot timpul, nu trebuie sa-ti bati capul singur. Eu zic ca forumgratuit ofera cele mai originale si profesioniste forumuri phpbb si extrem de usor de creat: o gramada de functionalitati, alegere intre phpbb2, 3 si punbb, teme gata facute de descarcat pe forum, posibilitatea de restaurare a forumului la o data cand mergea bine, etc etc.

numai bine :)

• 4 months later...
Posted

Am si eu un forum gratis (forummgratuit.ro) si bineinteles ca am ales serviciul care e simplu de utilizat (pentru ca nu prea am cunostinte de informatica) si care are cele mai multe functionalitati: galerie, chatbox, widget pe portal si index, spatiu nelimitat, template si CSS personalizabil, etc

Avantajul cu Forumgratuit e ca ofera toate versiunile: phpbb2, phpbb3, punbb si invision, cand ma satur de o versiune si vreau o "faţa noua", merg in panoul de administrare si aleg una din celelalte optiuni, asa ca nu ma plictisesc niciodata. Versiunea Invision, care exista de putin timp, este minunata: sigura, performanta si "nedemodabila". Deci prefer de departe un hosting gratuit care imi ofera tot ce vreau :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.