Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Mai devreme am vrut sa dau dns la un sv de cs de pe comunitate . Am adaugat numele serverului ( noul nume cu comunitatea.com) si adresa serverului. Cand vreau sa ma conectez pe cs , adica cand vreau sa bag numele cs.numecom.com (numele nou-DNS) imi da un ip de la hostinger si nu pot intra pe sv.

Oare ce trebuie sa fac ca sa mearga?

PS: Folosesc host free cu domeniu cumparat de la hostinger.

Uitati aici este zona editare dns - ce trebuie sa scriu ?

meZIrWj.png

• 1 year later...
Posted

eu am host cumparat de la Hostinger si tot nu merge. care e cauza nustiu aplic DNS si pe urma IP la server-ul de CS si nu se aplica .. pe cind eram cu Host free a mers odata si gata.

Daca poate cineva sa fac aun video . ar fi ok dar sa faca si in joc sa vedem ca merge.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Daca tu te referi la dns pt severe de cs o sa fie ceva de gen in zona DNS: Nume si ip LA NUME O SA VINE DOAR cs , respawn, gg sau cum vrei tu iar la ip pui doar ip fara port.

Atentie daca portul e altul decat 27015 cand o sa vrei sa adaugi serverul la favorite va trebui sa scri asa cs.domeniu.com:27016 de exemplu unde cs-numele domeniu.com-domeniul tau iar la port pui portul pe care il ai tu la server...

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.