Jump to content

KoKs

Members
 • Posts

  126
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KoKs

 1. Multumesc am schimbat GamePanel deja.
 2. Buna Ziua, Am şi eu aşa o întrebare la toţi cei care cunosc acest GamePanelX . am conectat la el 2 VPS-uri. Am deschis pe el un server de CSS V34 pe amble IP-uri şi ca rezultat nu se porneşte server-ul , în consolă scri cam aşa, La ambele Servere de pe ambele VPS-uri imi zice asa: "Auto detecting CPU Using SSE2 Optimised binary. Server will auto-restart if there is a crash. Add "-debug" to the ./srcds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem Tue Oct 4 16:21:55 EDT 2016: Server restart in 10 seconds" Poza mai jos cu Consola: http://prntscr.com/cpv9bq Multumesc!
 3. Laur. eu am xampp pornit deja de 2/3 luni cu Ip dinamic si nu se schimba .. Ip dinamic se schimba in momentul cind se stinge Modemul "rooter-ul" daca el e aprins non-stop nu se schimba.. V_777 daca inca nu ai rezolvat problema adaugama pe skype: no.name1304 iti ofer eu un mic ajutor in aceasta problema am avut si eu o prioada foarte mare cit am cerut ajutor-ul si nimeni nu ma ajutat am gasit solutiea singur daca ai neveo imi dai add iti explic sau poate si te ajut .
 4. cred ca tu nu stii ce doresti sa faci si vreis a faci.. brocuofficial intrebare prosteasca cumsa nu ai PC daca tu osa pui xampp pe o parditie din orcare disck care al detii pe PC .
 5. tema aceasta care la mine arata asa pe alte platforma merge dar la mine asa imi arata.
 6. daca ai skype dami add : no.name1304
 7. si cum ai rezolvat? mai detaliat
 8. bine mersi, daca puteti sa imi spuneti de unde pot gasi asemenea tema. http://www.gostrike.ro/forum
 9. bine mersi de sfat dar totusi as vrea tema aceasta arata ft bine
 10. pe alta tema merg bine categoriile dar pe aceasta asa o aparut . nu e de la categorii
 11. e prea aiurea am impresia. alt ceva e posibil ?
 12. Buna, Am si eu o problema la o tema . dupa importare are un bug la 3 categori de pe Index. Ma poate ajuta cineva cu aceasta problema de mai jos.
 13. eu as vrea sa fac daca este posibil ca sa pun muzica din PC sa cinte 24/24 dar cind cineva doreste sa intre in emisie sa se opreasca muzica de la mine din PC si sa raspune deja alui acel care intra
 14. Buna ziua, am si eu o nelamurire, as dori sa fac un radio pe Windows, in general am nevoe sa sa-l fac sa cante autodj si cind cineva doreste sa intre in emisie sa se opreasca si sa ii permita. Daca e posibil dar sa fie pe Windows si cum se face.
 15. Buna ziua, am si eu o problema, am incarcat pe host LGSL am conectat baza de date merge tot ok dar imi zice sa schimb din 127.0.0.1 in link de la adresa mea. Am schimbat, am salvat si nu merge. Nu imi pare nimic, imi da o eroare si tot acest mesaj zice: Editeaza header.php linia 14 modifica 127.0.0.1 cu adresa ta Ma poate ajuta cineva poate a mai intilnit aceasta problema. Multumesc!
 16. Acolo unde ca mie la orcare aplicatie care o deschid imi da intrebarea asta. ca ex: si Google Chrome. Skype: si altele
 17. Buna ziua, am si eu o problema, orice as incerca sa deschid imi apare o fereastra si imi cere sa dau OK si mai apoi o deschide. E un virus cred eu. Mesajul suna cam asa: "Do you want to allow the following program from an unknown publisher to make changes to this computer?" Ma poate cineva ajuta, daca v-ati intilnit cu asa ceva?
 18. dar inafara de acesta mai este ceva, cu acesta is la curent.
 19. Buna, as vrea si eu o sugestie de program care sa contina toate driverele pentru PC si sa poata fi instalate fara conextiune la Internet. Exista? Multumesc!
 20. Bună ziua, Dacă vedeți o atenționare de programe malware pe site, este posibil ca cineva să vă fi raportat la Google. Trebuie să-i contactați pe cei de la Google direct și să solicitați eliminarea mesajului respectiv. Mai multe informații aici https://support.google.com/webmasters/answer/168328?hl=en Vă mulțumesc, KoKs
 21. eu am host cumparat de la Hostinger si tot nu merge. care e cauza nustiu aplic DNS si pe urma IP la server-ul de CS si nu se aplica .. pe cind eram cu Host free a mers odata si gata. Daca poate cineva sa fac aun video . ar fi ok dar sa faca si in joc sa vedem ca merge.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.