Jump to content

keNN.

Members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About keNN.

 • Rank
  Incepator
 • Birthday 12/22/1999

Contact Methods

 • Website URL
  leaks.ro

Profile Information

 • OS
  Windows 10 x64
 • Location
  Buftea

Recent Profile Visitors

1,282 profile views
 1. Tin sa precizez ca am un webhost foarte bun de la blazingfast.io Cat despre addons/hook-uri am doar: IPB Shoutbox si Members Online Today.
 2. @Sebastian C., @Alexandru C., @Artanis, @gadeas, @Courage
 3. Salut, am observat in ACP ca forumul meu are valoarea Server Load 3.91. Exista vreo problema? Inainte era 0 mai tot timpul. Versiune: IPB 3.4.9 Ce as putea face ca sa reduc din acest "consum"? Multumesc!
 4. In ziua de azi aproape toate platformele nulled au o licenta pusa la misto in ACP asa ca degeaba ne arati tu poza aia ca stim ca nu ai licenta.
 5. Salut, am vazut pe multe comunitati ca au legenda cu gradele implementata in plugin-ul Who's Online. Poza: Cum pot face si eu asa ? La mine apar doar membri care sunt online nu si legenda.
 6. Salut, Am o rugaminte la cei care se ocupa in acest domeniu. Am nevoie de un logo pentru comunitatea https://bigzone.ro cu dimensiunile de : 486x98 Vreau ceva gen: daca se poate. Culoarea sa fie aceasta : #CECECE , dar se poate si in combinatie, sa fie placut la ochi. Multumesc anticipat.
 7. Salut, am o mica problema la chatul de pe forum. Bun, deci am instalat corect chatul, dar cand urc o tema nu pot trimite mesajele. Pe alte teme merge foarte bine, asa ca este de la tema mea. Am auzit niste prieteni ca chatul este blocat in tema. Cum asi putea sa-l deblochez?
 8. Salut,astazi va prezint o noua comunitate. Va las sa va dati singuri cu parerea. www.booter.ro www.booter.ro/forum
 9. De curand am adaugat un index si cred ca a avut virusi si acum inainte de a intra imi da un mesaj de avertizare. Am sters tot din file manager si tot la fel. Ce pot sa fac sa nu mai apara mesajul ala?
 10. Recent am cumparat un domeniu si gazduire de la Krond. Cum fac de exemplu sa pot accesa domeniu.ro/forum?
 11. ACP - Look & Fell - Tema - apesi pe sageata din dreapta - Replacements - Si vezi mai jos trebuie sa gasesti.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.