Alexandru C. Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Salutare pct , aș vrea să mă ajutați cu această eroare: Nu cred că mai am ceva de explicat , cei care se pricep au înțeles... Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
+paKy* Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Da Eroarea nu e de la platforma si de la baza de date ia legatura cu cei de la host . P.S. : Mie imi merge comunitatea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru C. Posted February 15, 2015 Author Report Share Posted February 15, 2015 Da , văd că și-a revenit , cu 10 minute în urmă să apară această eroare făcusem un backup la baza de date , să fie de la asta ? Quote a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
+paKy* Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Poate ... Nu garantez . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts