Alexandru C. Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Salutare pct , aş vrea să vă întreb dacă mă puteţi ajuta la un lucru. Am instalat hook-ul thanks , şi uitaţi cum arată : Aş vrea să fac câteva motificări , la ce mă refer , adică să fie in rând cum sun celelate. Cu acea linie sub el care îl separă de altul , iar "thanks" să fie in stânga , şi numarul să fie in dreapta. Apoi încă ceva , aş vrea ca butonul să fie de acea dimensiune şi să aibe acelaşi efect ca celelalte. a lot of bla bla bla...
+Artick Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 (edited) Salutare pct , aş vrea să vă întreb dacă mă puteţi ajuta la un lucru. Am instalat hook-ul thanks , şi uitaţi cum arată : Aş vrea să fac câteva motificări , la ce mă refer , adică să fie in rând cum sun celelate. Cu acea linie sub el care îl separă de altul , iar "thanks" să fie in stânga , şi numarul să fie in dreapta. Apoi încă ceva , aş vrea ca butonul să fie de acea dimensiune şi să aibe acelaşi efect ca celelalte. boardIndexTemplate -> Thanks Hook sau asa ceva -> si adaugi o iconita in fata scrisului ,,Thanks" ... Ar trebui sa se redimensioneze datorita imaginii. Mark ? Nu am mai folosit hook-ul .. nu stiu sigur , dar am incercat. Edited February 16, 2015 by #Shadow ECILA.RO gaming network
+Vlăduț Rădulescu Posted February 16, 2015 Report Posted February 16, 2015 Pentru buton Caută în ipb_styles.css ul.post_controls a.ipsButton_secondary Modifică, astfel încât să ai așa ceva: height: 30px; line-height: 30px;
Alexandru C. Posted February 16, 2015 Author Report Posted February 16, 2015 boardIndexTemplate -> Thanks Hook sau asa ceva -> si adaugi o iconita in fata scrisului ,,Thanks" ... Ar trebui sa se redimensioneze datorita imaginii. Mark ? Nu am mai folosit hook-ul .. nu stiu sigur , dar am incercat. Nu găsesc acel "Thanks Hook" a lot of bla bla bla...
Alexandru C. Posted July 24, 2015 Author Report Posted July 24, 2015 Revin cu această problemă , cum pot face în așa mod în cât Thanks să apară ca celălallte informații în userinfo ?http://i.imgur.com/EBM8883.png a lot of bla bla bla...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now