Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, de curand mi-am creat un site unde urmeaza sa ma inscriu in programul Adsense, o sa pun reclamele respective si in functie de vizitatori / click-uri voi primi banii! Eu am 15 ani, la inscriere voi pune numele parintelui meu (desigur, cu acordul lui) si banii vor venii in contul parintelui meu! Exista o posibilitate sa fiu amendat cu ceva de catre Google daca incalc o regula?

Am citit aici: http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_252356/TVA-incasari-Google-Adsense.html

si aici: http://www.milionarulmioritic.com/2011/05/10/cum-declari-banii-castigati-cu-google-adsense/ ca trebuie sa completezi un forumlar, si sa declari ca ai primit venituri nu stiu ce. Chiar trebuie sa fac asa? Sau regula se aplica numai in anumite situatii

Multumesc

Posted

Am mai gasit si comentarii printre care si acesta.

a, btw, fac bani cu adsense de 4 ani, si nu m-a intrebat nimeni pana acum nimic… si am ceva sume stranse, nu-s de neglijat…

Chiar nu stiu ce sa cred..

Posted

Google nu amendeaza pe nimeni momentan, decat in cadrul serviciilor sale, mai exact, daca incalci o regula a programului Adsense si esti descoperit se poate ajunge pana la dezactivarea contului (Doamne fereste :P). Ca ridicare a platii, ti-as recomanda sa alegi Western Union in loc de livrarea banilor intr-un cont (EFT). Daca obtii sume mici intr-un timp marisor (75€ in 3-6 sau mai multe luni - daca ai un site mic, cam asa se va intampla), eu as zice sa nu iti bati capul cu declaratia., mai ales daca esti (parintele este) persoana fizica si nu PFA/SRL. Totusi, perfect legal asa stiu ca este recomandat sa iti declari veniturile iar acestea sa iti fie impozitate.

Ca sa declari veniturile din Adsense trebuie sa completezi Declaratia 201.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.