Jump to content

Recommended Posts

Posted

Le-am incercat si pe acestea... Eu caut un raspuns concret de la cineva experimentat... Problema este ca Windows 7 are un conflict cu placa mea video.. daca as instala 8 sau 8.1 nu as mai avea problema aceasta. Daca poate cineva cu experienta adevarata sa ma lamureasca cu o cauza exacta si o posibila rezolvare concreta. 

Nu sunt atat de incepator incat sa nu incerc solutii basic precum instalarea de drivere.

• Upvote 1
Posted

Le-am incercat si pe acestea... Eu caut un raspuns concret de la cineva experimentat... Problema este ca Windows 7 are un conflict cu placa mea video.. daca as instala 8 sau 8.1 nu as mai avea problema aceasta. Daca poate cineva cu experienta adevarata sa ma lamureasca cu o cauza exacta si o posibila rezolvare concreta. 

Nu sunt atat de incepator incat sa nu incerc solutii basic precum instalarea de drivere.

Pai vad ca stii problema .

In ideea in care , al tau GPU nu - i facut pentru W7 , poti sa incerci tu mult si bine sa - l faci sa mearga pe respectivul SO , ca ... '' idem '' .

Posted

Pai vad ca stii problema .

In ideea in care , al tau GPU nu - i facut pentru W7 , poti sa incerci tu mult si bine sa - l faci sa mearga pe respectivul SO , ca ... '' idem '' .

Poate de acesta data se vede mai clar .  :- 

Posted

Driverul e posibil sa nu fie facut sa ruleze (bine) pe windows7. Ce placa video ziceai ca ai?

Daca e aia care a zis Terror mai sus, atunci nu am gasit undeva sa scrie ca placa nu merge bine pe Windows7.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Ma frate nu incerca sa ma faci pe mine chior, stiu exact ce vorbesc. VREAU SA STIU DE CE NU SUNT COMPATIBILE.

Eu nu incerc nimic , mai , competentele ti le dovedesti singur .

Iti explica lumea de 10 mii de ori ca nu e placa facuta pentru win 7 si tu intrebi de ce nu sunt compatibile , :dumfuck: .

Daca te pricepi asa bine , de ce nu - ti rezolvi singur problema ?

Posted

Driverul e posibil sa nu fie facut sa ruleze (bine) pe windows7. Ce placa video ziceai ca ai?

Daca e aia care a zis Terror mai sus, atunci nu am gasit undeva sa scrie ca placa nu merge bine pe Windows7.

Am incercat mai multe drivere, chiar si cele beta si acelasi deznodamant.

Am sa instalez windows 8.1 ca il am cu licenta originala si aia e.

Multumesc mult de ajutor!

• Moderators
Posted

Sunt si eu curios, daca nu ai gasit problema ta pe tata google pana acum, unde sunt pot fi expertii aia adevarati, cu cunostinte adevarate pe probleme de compatibilitate intre placa ta si windows 7 ?

Nu ti se pare putin ciudat ?

De la inceput ti-am zis ca e o problema de driver. Si in continuare cred asta. Esti tu sigur ca pe windows 8 nu o sa mai ai problema asta ?

Degeaba schimbi OS-ul daca AMD-ul nu au facut un patch care sa rezolve problema asta de compatibilitate. Sunt sanse mici ca windows 8 sa aiba corectie de driver pentru problema cu care te confrunti acum.

Si inca o chestie, ai facut OC ? Sau, nu stiu, poti verifica daca e OC actv ? Si verifica si temperaturile cand crapa ala. Unii zic ca si din cauza asta crapa. Dar de jucat te poti juca ? Ai probleme si in joc ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.