Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare,

1) As vrea si eu sa schimb culorile categoriilor unei teme si intrebarea este daca pot sa fac jumate de exemplu rosu si jumate verde .. daca da cum?

2) Cum fac ModeratorCP & AdminCP ce culoare vreau eu?

#Multumesc !

www.redevilz.com/forum/

cautam staff & servere !!

Posted

2) Acp -> Look & Feel -> tema ta -> css -> ipb_styles.css -> Cauta :

#admin_bar
a {
    color: #8a8a8a;
}

si inlocuieste cu ce culoare vrei

tu ce zici in acest reply se refera la nav-bar-ul ce include admincp/moderatorcp .. El poate vrea sa faca link-urile colorate .

Daca vrei sa faci link-ul pentru admin cp rosu de ex , cauti in globalTemplate :

<a href="{$this->settings['_admin_link']}" title='{$this->lang->words['admin_cp']}' target="_blank">{$this->lang->words['login_to_acp']}</a>

si inlocuiesti cu 

<a href="{$this->settings['_admin_link']}" title='{$this->lang->words['admin_cp']}' target="_blank"  style="
    color: #FF0000;">{$this->lang->words['login_to_acp']}</a>
  • Upvote 1
Posted

.maintitle si ai background: url ("link imagine") Si imaginea trb facuta in photoshop daca vrei cu rosu/verde cum ai zis tu

wWw.UltraPhase.Ro

UltraPhase Romania

Y!M: marianstefan09@yahoo.com

Sau PM pe forum la † Twίηη™

Posted
1) As vrea si eu sa schimb culorile categoriilor unei teme si intrebarea este daca pot sa fac jumate de exemplu rosu si jumate verde .. daca da cum? 

Fii mai explicit te rog , sa imi pot da si eu seama ce vrei..

Posted

Deci eu vreau culoarea categoriilor sa fie, jumatate rosu & jumatate verde, cuvantul "test" jumatate din literele t e s t rosu & restul jumatati verde mai explicit nu stiu sa spun...

.maintitle si ai background: url ("link imagine") Si imaginea trb facuta in photoshop daca vrei cu rosu/verde cum ai zis tu

Nu inteleg mai nimic :|

www.redevilz.com/forum/

cautam staff & servere !!

Posted

Salutare,

Nu prea cred ca se poate face.

a lot of bla bla bla...

Posted

Deci eu vreau culoarea categoriilor sa fie, jumatate rosu & jumatate verde, cuvantul "test" jumatate din literele t e s t rosu & restul jumatati verde mai explicit nu stiu sa spun...

Nu inteleg mai nimic :|

Iti faci o imagine in photoshop oricare si dupa o uploadezi de ex pe http://imgur.com

Te duci in:

ACP > LOOK & FEEL > TEMA TA > IPB_STYLES.CSS > CTRL+F 

si cauti:

.maintitle

Iar acolo vei avea ceva de genul

.maintitle {
    background: #527496 url('link-catre-imagine') repeat-x 50% 0;

Si pui link-ul de la imaginea facuta de tine.

wWw.UltraPhase.Ro

UltraPhase Romania

Y!M: marianstefan09@yahoo.com

Sau PM pe forum la † Twίηη™

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.