Protea Cosmin Posted March 1, 2015 Report Posted March 1, 2015 Salut! Mi-am luat o tema de pe internet si am o problema, o instalez , e totu bine . Cand dau click pe pe un forum in categorie , imi arata asa. Aici e link-ul de la tema . Ma poate ajuta cineva ? http://www.girlshare.ro/34514032.3 PS: Tema este plina de reclame , ma puteti ajuta sa le scot ? Is nou in chestia asta.. Multumesc anticipat!
+paKy* Posted March 1, 2015 Report Posted March 1, 2015 Frate, Nu m-ai lua teme de pe net care nu stii cum arata bla bla bla.. I-a teme de pe Siteuri care iti dau teme de calitate nu prostii din atea. 1
Protea Cosmin Posted March 1, 2015 Author Report Posted March 1, 2015 Da , stiu , dar tema asta arata bine
+Artick Posted March 1, 2015 Report Posted March 1, 2015 Frate, Nu m-ai lua teme de pe net care nu stii cum arata bla bla bla.. I-a teme de pe Siteuri care iti dau teme de calitate nu prostii din atea. Macar de l-ai ajuta, si nu ai mai facea off topic .. ar fi perfect . Foloseste functia search data viitoare : 1 ECILA.RO gaming network
Protea Cosmin Posted March 1, 2015 Author Report Posted March 1, 2015 Da , dar nici ocolo nu gasesc un raspuns , imi da aceasi eroare la orice tema pun..
Protea Cosmin Posted March 2, 2015 Author Report Posted March 2, 2015 Scuzati , gata , am rezolvat , era problema ca aveam ipb 3.3.4. si aveam teme de 3.4.6 . Multumesc ! 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now