Jump to content

Recommended Posts

Posted

moto_z8_int.jpg

Alaturandu-se trendului actual , urmati de mai toti marii producatori, de a scoate pe piata terminale cu celebrul sistem de operare Symbian ( ultimii veniti find Samsung si Sony Ericsson), Motorola a anuntat disponibilitatea terminalului GSM Moto Z8, pentru moment numai in Taiwan, ce are la baza sistemul amintit mai sus.

Pe parcursul anului viitor, din fericire pentru utilizatori, vom asista la o adevarta batalie in interiorul pietei de Smart-Phones, cu Nokia pe de-o parte ( ce au ca avantaj de necontestat experientele de pana acum cu Symbian) si de cealalta parte cu urmatoarele companii producatoare de telefoane mobile, Sony Ericsson , Samsung si Motorola.

Intre specificatiile lui MOTO Z8 regasim:

Moto_z8_2.jpg

Ecran de rezolutie QVGA cu 16 milioane de culori

Design slide de exceptie

Pana la 5 ore de convorbire 3G si pana la 16 zile de stand-by.

Comunicatii de date de 3, Mbps HDPA

Camera foto de 2 megapixeli cu zoom de 8x si iluminare cu LED.

Slot de memorie MicroSD.

Media-player integrat cu posibilitate de redare video cu pana la 30 de cadre pe secunda.

Pretul estimativ pentru el va fi de 550 de dolari americani, depinzand de eventualele oferte venite de la operatori GSM.

Sursa: Hit.ro

Posted

O avea el Symbian , dar nu imi place Design-ul :) !! oricum din punct de vedere tehnic este foarte bun.

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

ma fost ieri ,data de 7 prin CytiMall si am vazut simbianul,este super misto la atingere si ca utilizare.imi place desingul facut.dar si pretul e pe masura ,asa ca cine sil ia la abonament il ia mai ieftin si cine il vrea nare decat sa incercc,app cine sil ia si vrea sa vanda apoi sa ma anunte si pe mine daca il da mai ieftin.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.