asdasd Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 Salut tpu creat o noua tema, pana acum am 2 (o sa o prezint mai tarziu). Si o mica problema m-a dat peste cap, despre ce este vorba? Despre background uitativa la poza de mai jos. Unde este incercuit acel background de la tema (aznet) sa spun asa. trebuia sa fie si intre chat si categorie unde este varful sagetii, dar din pacate apare negru. Am incercat sa rezolv ca la fostul topic cu background transparent si m-am gandit ca e acelas lucru.... Dar nu vrea... Va rog putin ajutor, Multumesc anticipat
+Andreeas Z. Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 Salut tpu creat o noua tema, pana acum am 2 (o sa o prezint mai tarziu). Off: Mai citește o carte de gramatică Și nu mai spune că ,creezi teme , nu ești in stare sa schimbi două imagini . On: La mine apare bine . 1
asdasd Posted March 8, 2015 Author Report Posted March 8, 2015 Fratele meu 1. Toti mai gresim. 2 Asta este chiar a 2 tema a mea daca nu ma crezi iti dau tema default sa vedem ce si cum :> 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now