ShadowMD Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 Am o problema care nu ii dau de capat.. De la Internet nu prea cred sa fie.. Deci nu pot accese in nici un fel forumul care il detin. Imi apare asa ca si cum nici nu ar exista. Nici in FTP nu ma pot conecta.. :@ de la webhost nu poate fi ca la ceilalti merge fara probleme! Va rog ceva idei.. precizez ca de la internet sau webhost nu poate fi!
+Data Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 Arata un screen ca sa ne dam seama ,ai putea avea ban dar nu cred ca daca zici ca alte site-uri de la ei iti merg...Incearca cu http://proxyonline.ro/si daca iti merge inseamna ca ai IP-ul blocat
ShadowMD Posted March 9, 2015 Author Report Posted March 9, 2015 Mda.. cu proxy imi merge.. dar cum deblochez ip.. ca nici in ftp nu ma pot conecta..
+Data Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 Deschizi un ticket la firma de gazduire si le zici sa te debaneze.La unele firme au aceasta functie implementata si iti scoti banu cand vrei tu..Bafta!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now