+Furious Posted March 15, 2015 Report Posted March 15, 2015 sault pct. cand apas butonul shift de la tastarura uitati ce face: ||||||||||||||||||||| cum pot opri asta |? si cand scriu o propozitie ; |Salut |Ce |Faceti|?
gaby Posted March 15, 2015 Report Posted March 15, 2015 Oriunde ai scrie (Word, Notepad, in editorul de pe forum, etc.)? Ti-a aparut problema din senin? Ai unde sa incerci tastatura sa vezi daca nu e un defect fizic? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Furious Posted March 15, 2015 Author Report Posted March 15, 2015 imi aprare oriunde.am incercat si la laptop si acolo mere normal..problema a aprut din senin...dupa ce am curatat-o. acum am probleme si cu enter-ul :
gaby Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Daca spui ca pe laptop aceeasi tastatura merge normal, atunci tind sa cred ca e o problema software, cum ar fi malware/virusi in PC. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+FML Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Daca spui ca pe laptop aceeasi tastatura merge normal, atunci tind sa cred ca e o problema software, cum ar fi malware/virusi in PC. Cu alte cuvinte , da - i cu MalwareBytes /si Kaspersky .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now