Ozzykris Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 momentan nu incalc nicio regula, imi expun parerea FRAte, asta e un forum infect de noobi, in frunte cu paul-xx care vine si imi face mie teorie despre gramatica si despre cum sa vorbesc..de restu "gramatzilor" de pe forum nu mai zic.. io va urez bafta in continuare la dat copy/paste la stiri, la jucat jocuri..inteligente..si la cat mai multi utilizatori cu 300 de posturi, care fac sondaje despre care e cel mai bun limbaj de programamre intre html si php, succes la facut offtopicuri(juma sau mai mult din forumu asta e facut din offtopicuri si stiri copiate de pe net)..ma rog..bafta in continuare gaby, de curiozitate, iti scoti banii de host si domeniu din advertisingu cu googlebot? respect paul-xx, mare om. BAFTA PCTROUBLESHOOTING, bafta tututor utilizatorilor lui care nu shtiu cum se scrie sau de unde vine pctroubleshooting fara sa se uite la page history, RESPECT
emj Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Ok "frate" tu zici ca e asa(arata-ne dovezi ca e cum zici), suntem toti noobi pe aici . In primul rand nu esti tu in masura sa pui etichetezi acets forum Te considderi mia dotat decat majoritatea(asta imi arata un act de teribilism) atunci demonstreaza ca poti.. Reactiaclientuluiwebsite-ul de feedback pentru electronice si electrocasnice in Romania.
+St3aLth-CS Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 (edited) defapt are dreptate " asta ar trebui sa fie un forum de pc help pe cand tot forumu e plin de stiri postate de paul-xx in zona pctroubleshooting la hardware - software ...numai stiri care nu ar trebui sa ne intereseze... ...Limbaj vulgar si publicitate! Edited January 7, 2008 by Smeagoll
emj Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Cum mai spunea un om intelept (epic): Un forum e dat de userii sai. Asa ca nu e deloc vina forumului si a adminului pentru calitate. Daca vreti calitate sariti cu articole si subiecte intertesante si pe tema acestui forum. Reactiaclientuluiwebsite-ul de feedback pentru electronice si electrocasnice in Romania.
+lolek Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 St3aLth-CS eu cred ca tu ar trebui sa TACI ! Tu nusti decat sa critici pe altii tu nu te uiti la tine ? Te crezi cel mai important de pe forum , suferi foarte mult ! Nu sunt eu in masura sa vorbesc dar... las-o balta Nu mi-o lua in nume de rau dar cam asa e ! NOROC! I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
Mitza_003 Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Aici e prea putina lume pe forum. Nu ai cum sa fluidizezi discutiile daca nu ai cu cine vorbi. Prea multi boti si prea putina lume. N-ar strica un pic de reclama ca sa fie atrasi membrii. Nu va luadi de Paul, fiecare se ocupa cu se stie mai bine. Daca ar mai fi fost si alti membrii activi, poate nu s-ar vi vazut doar post-urile lui. Ideea acestui forum este aceea de a ajuta pe cei cu probleme la calculator. Nu strica si un pic de distractie, dar nu tot timpul o sa fie lume cu probleme la pc. Nu vreau sa pui paie pe foc, dar asa vad eu problema. Mai multi membrii, mai multe discutii. Numai bine. Mitza003.comFever Media
+Hell_Spawn Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 stealth chestia e ca daca are omu o problema si noi io rezolvam pleaca multumit si nu mai sta pe forum daca nu se mai discuta.Gandestete ca daca nu ar mai avea nimeni probleme ce am mai face pe forum ?? Si u ba Ozzykris nu ai niki un drept sa comentezi ca oricum ai venit aici degeaba asa ca papa
+PAUL-XX Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 Cristi sti ceva..nu te mai lua de numele meu ca si asa sunt popular tu ma faci si mai popular.ce sa zic bine ca sti tu ce inseamna un forum de calitate macar ai scris ceva de calitate?da sa sti si tu ca sa atragi oameni pe forum trebui sa sti cu msa faci asase mai face se scriu teme despre ce este aparut nou pe piatza atata hardware cat si software,dc?ptr ca totul are legatura cu PCT si deci habar nu ai despre ce vb,da si am incercat saa fiu cel mai activ pe forum cu topikurile ptr ca sa avem oameni sa ne viziteze si sa ne cunoasca forumul ,daca tu ai alte idei mai bune si inventive dc nu ai zis si propus tu ceva mai bun?asa ca te rog frumos dute tare unde tie locul si lasa experti sa isi faca datori mai departe,bafta si sanatate dute tare frate ozzy. VA ROG FRUMOS UN ADMIN GEN :GABY .TAVICU sa stergeti porcaria asta de topic scrisa de ozzy,sincer nu isi are rostul ptr ca sincer nu a ajutat cu nimik acest forum si nui in masura sa critice el pe noi ce am facut si cum am facut si unde am gresit.multumesc mult de intelegere. P.S.:eventual si conntul lui si pe viitor si acuma ,ca sa nu mai stim de el,vam pupat. STEALTH daca ai vreo problema tata dute ma la doctor ca nu mam luat de tine si niki de familia ta,vezati ma de viatza ta.
+St3aLth-CS Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 ba ce ma faci ca sufar esti noob (nu e cuv urat ) ozzy mia aflat parola si a scris 2 eu n-am problema dar sa trecem peste deja m-ati plictisit St3aLth-CS eu cred ca tu ar trebui sa TACI ! Tu nusti decat sa critici pe altii tu nu te uiti la tine ? Te crezi cel mai important de pe forum , suferi foarte mult dirol.gif ! Nu sunt eu in masura sa vorbesc dar... las-o balta Nu mi-o lua in nume de rau dar cam asa e dirol.gif ! NOROC! clover.gif eu sufar !! romanule numai zi de altii atata flame p forumu
Tavicu Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Ajungem in altele... Topic inchis! Ozzykris a fost banat permanent pentru anumite posturi din alte topicuri! Succes
Recommended Posts