Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut

Cam acum 2 saptamani calculatoru meu a inceput sa faca un zgomot cam mare(chiar mai mare decat de obicei), m-am gandit ca poate o fi de hard sau de la coolere, am ascultat cu urechea peste tot dar nu am putut sa-mi dai seama cu precizie de unde vine zgomotu asa ca am facut ce fac eu de obicei cand nu sunt sigur de ceva ... schimb tot :)) eee nu chiar tot, in cazu asta, am schimbat hardu, am luat un western digital de 80giga, un nou cooler la procesor si am schimbat si sursa iar cand am fost la magazin am spus destul de clar la vanzator "frate da-mi un hard super silentios si coolere la fel", mi-a dat omu, ajung eu acasa si le instalez da tot la fel face si acuma (nu chiar ca inainte dar totusi, e cam mare volumu*), se aude un zgomot de zici ca bate vijelia in casa, daca il tin aprins seara e ceva de speriat. Intrebarea mea e, ce pot sa fac sa reduc zgomotul ? Sa schimb carcasa, sa trec pe racire cu apa, si daca se poate instala asta pe sistemu meu, adica sa nu iau alt calculator. Daca da, cam cat m-ar costa sa cumpar chestia asta ?

Posted

Salut!! Am tinut toata noaptea pc-ul deschis cu utorrent deschis si a 2-a zi a inceput sa chitaie pe langa procesor.Nu stiu ce ar putea fi ca am demontat cooleru si are pasta,l-am suflat si tot face. Nu este un zgomot continuu doar cand deschid cate un program sau un site. :stars:

• 3 weeks later...
Posted

pirates am si yo problem asta...si am aflat de la ce e...si mia zis cineva sa opresc fiecare cooler cu ceva timp de 2-3 secunde si asa o sa sa iti dai seama ce face asa..la mine face coolerul de pe procesor...

si daca tot nu se opreste sunetul acela...incearca sa bagi sub pc o bucata de cauciuc si in fata si in spate

" N-am, pleacă ! "

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.