Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Recent (acum doua zile) a aparut o problema la pc-ul meu. Din senin a inceput sa se supraincalzeasca procesorul (104 grade). Am observat acest lucru cand am dat restart la pc si am primit o eroare legata de temperatura procesorului. Viteza cooler-ului era normala "Auto" si ca sa tin temperatura sub control am dat pe "Turbo". Am schimbat pasta termoconductoare,insa nicio schimbare. Problema e ca am niste picioruse rupte,la cooler,insa pana acum nu am avut probleme din cauza asta. Ce as putea sa fac in acest caz? Pot rezolva cu acest cooler,fara sa-l schimb? Multumesc!

Posted

Procesorul este intel i3 550 @ 3.20 GHz. Memoria RAM este pe 1333MHz,nu cred ca s-ar incalzi de la memoria RAM. Mentionez ca pe idle temperatura procesorului este de 46 de grade. Iar atunci cand ma joc,spre exemplu Smite,ajunge la 98 de grade.(cu fan-ul pe turbo)

Posted

Tocmai deaia se pune pasta termoconductoare, pentru ca o diferenta mica de contact intre cele 2 suprafete (cpu - radiator) duce la o diferenta mare de temperatura.

Incearca sa asezi calculatorul pe lateral, sa steie procesorul paralele cu podeaua, si radiatorul deasupra lui. Vezi daca observi o diferenta la temperatura... (schimba iarasi pasta dupa ce il intorci). 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Am rezolvat. Am fixat procesorul mai bine chiar daca nu avea piciorusele ok. Vad ca acum cand ma joc am 65 de grade maxim. Oscileaza intre 60-65. Multumesc oricum pentru sugestii.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.