Jump to content

Recommended Posts

Posted

Merita sa trec de la windows 7 pe windows 8.1?

Cine l-a incercat, ce parere are despre el stiu ca cosuma mai putin si booteaza mai repede.

Voi ce credeti?

Posted

Windows 8.1 cere mult RAM. Dacă ai peste 4GB, inclusiv, recomand din toată inima. Stau cu 10-20 de activități simultan și nu am absolut nicio problemă (cu procesor 1.5 Dual Core Intel® Celeron). Chestia e că nu mai sunt compatibile toate jocurile (cum ar fi CS, Jazz Jackrabbit 2, jocurile mai vechi).

Dacă vrei să-l bagi până la Windows 10, care apare peste două-trei luni, bagă-l fără nicio discuție.

Posted

Chestia e că nu mai sunt compatibile toate jocurile (cum ar fi CS, Jazz Jackrabbit 2, jocurile mai vechi).

Dai cu stereotipul , Vladut ...

Exista zeci de setari de compatibilitate ...

Eu am jucat toate jocurile CS , de la 1.6 la GO , pe Windows 8.1 , fara vreo problema , chiar mai bine ca pe 7 .

Orice joc am luat , a si functionat , lansat inainte de 2000 etc .

Posted

Dai cu stereotipul , Vladut ...

Exista zeci de setari de compatibilitate ...

Eu am jucat toate jocurile CS , de la 1.6 la GO , pe Windows 8.1 , fara vreo problema , chiar mai bine ca pe 7 .

Orice joc am luat , a si functionat , lansat inainte de 2000 etc .

Jazz Jackrabbit 2 dacă nu-i bagi niște șmecherii, nu-ți merge. Dethkarz merge bine pe 8.1, Hot Wheels ® Velocity X doar cu niște adaosuri a mers (și nici așa la rezoluție maximă nu merge)

Posted

Apropo pe windows 8.1 te mai urmaresc daca ai windows piratat la fel ca pe 8?

Fii mai explicit ...

Jazz Jackrabbit 2 dacă nu-i bagi niște șmecherii, nu-ți merge. Dethkarz merge bine pe 8.1, Hot Wheels ® Velocity X doar cu niște adaosuri a mers (și nici așa la rezoluție maximă nu merge)

Smecherii , add-ons , dar prinde ...

Cat despre faza cu rezolutia ... E la fel ca si cu droprates la Rivals ... necesita '' atentie '' .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.