Cristi Cristi Posted April 6, 2015 Report Posted April 6, 2015 Salut am vrut sa pun userinfopane-ul dintr-o tema in alta dar nu stie ce sa pun si in CSS... www.MAXers.ro/forum RPG.MAXERS.RO
Simion Marius Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Cred ca știu de ce tema vostresti.. Add simion_marius2012 sau da-mi pm pe rulled nick hazard Contact Y:M: simion_marius2012 and hazard_samp
Cristi Cristi Posted April 7, 2015 Author Report Posted April 7, 2015 Cred ca știu de ce tema vostresti.. Add simion_marius2012 sau da-mi pm pe rulled nick hazard Nu am nevoie de ajutorul tau.. www.MAXers.ro/forum RPG.MAXERS.RO
+Vlăduț Rădulescu Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Vei avea ceva cu .extraUserInfo, dacă nu știi, postează aici tot CSS-ul acelei teme.
Cristi Cristi Posted April 7, 2015 Author Report Posted April 7, 2015 Vei avea ceva cu .extraUserInfo, dacă nu știi, postează aici tot CSS-ul acelei teme. Nu cred ca e nevoie sa o postez mai ales tie Ai lucrat la acea tema este tema Maxers. www.MAXers.ro/forum RPG.MAXERS.RO
+Vlăduț Rădulescu Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Nu cred ca e nevoie sa o postez mai ales tie Ai lucrat la acea tema este tema Maxers. Am toate temele, de la Theg v0.6 până la Maxers, stay chill, am lucrat la ele.
Awesome Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Am toate temele, de la Theg v0.6 până la Maxers, stay chill, am lucrat la ele. Din pacate a face un logo nu inseamna sa lucrezi, ai acolo div-urile ce lipsesc din css, in userinfo. http://gta-mp.ro/forum Skype: petry.claudiu
Stefan Stefan Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 waw, ceri ajutor dar nu ne lași să te ajutăm Copiază de la .extraUserInfo{ Până la .pairsJustified dd { Dacă nu merge folosește alt user info pane sau lasă reply
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now