Jump to content

Mi-A Fost Spart Contul De Messenger. Il Pot Recupera?

Recommended Posts

Posted

Salut , acum am observat ca y!m-ul meu official este compromis pe el am avut toate datele de hosting , facute plati hosting ...

Si cand am vazut mai sa pic jos nu stiu ce sa fac chiar nu pot da un tiket celor de la yahoo messenger ? 

am incercat mai orice .. mai nou am dat de rahatu asta http://prntscr.com/6r5wrq...ce adresa de email e nu stiu.

Parola asta o am de 3 ani de zile 

Nu ma deranjeaza sa fie spart dar uun "backup" la prieteni nu pot face?

Posted

Hhm ... daca datele contului nu au fost complet confidentiale , ma tem ca nu mai poti face mare lucru .

Incearca totusi sa iei legatura cu cei de la Yahoo [ support - ul tehnic , desigur ] si sa le povestesti cu lux de amanunte cele intamplate .

Posted

Ai sanse minime (care tind spre 0 daca ma intrebi pe mine) sa-l mai recuperezi. Te-au lucrat "prietenii". Cel mai probabil le-ai dat parola de buna voie, dar fara stirea ta (keylogger). Din moment ce nu poti dovedi in vreun mod ca e contul tau, nu vad cum ar putea cei de la Yahoo sa te creada. Ar fi fost bine sa-ti fi setat numarul de telefon la recovery options. 

Modalitati de contactare Yahoo:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Aia-i aveam nr de telefon dar l-a schimbat :)))))
Nu pot da de un numar de telefon de la ei ceva...

Sunt constient ca am keylooger sau am avut, acum sta pe mess la mine si da link-uri de download ... la diferite prostii, si ma enerveaza faptul ca au fost 10 downloadari... multi au cazut in plasa...
M-am gandit la blocarea contului nu se poate? fara parola de la Y!m

Posted

Ce deranjanta mi se pare formularea asta cu 'contul a fost spart'.. 

O parola dezvaluita sau 'furata' cu un keylogger nu mi se pare spart..

Nu ti-am 'spart' usa daca am folosit cheia ta..

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.